Huis opkopen

Uw huis opkopen, dat laat u professioneel en snel doen door onze experts. Wij zijn al sinds 2004 actief in de vastgoedsector en gespecialiseerd in het opkopen van huizen. Onze ruime ervaring heeft bijgedragen aan onze professionele, transparante en snelle manier van zakendoen. Wij bieden u niet alleen de beste prijs, maar ook handelen wij de gehele administratie voor u af. Zo heeft u zelf geen werk nog kosten aan de verkoop van uw woning. Professioneel, eerlijk en betrouwbaar handelen staan bij ons centraal.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Meld uw woning aan en ontvang binnen 24 uur een aanbod

Ook wanneer DIRECT HUIS VERKOPEN is vereist bent u bij ons verzekerd van succes. Wegens onze jaren lange ervaring en snelle handelswijze is het vaak al mogelijk om een huis te verkopen binnen één week. Snelhuisverkopen heeft ongeacht uw situatie een passende oplossing.

Uw huis opkopen is onze specialisatie

Door onze jarenlange ervaring in het vastgoedlandschap bent u verzekerd van een top service. Als u met ons werkt wordt u professioneel begeleidt in het hele proces. Bij ons staat u namelijk centraal. Geen vreemde voorwaarden of nare verrassingen naderhand. Alles wordt gedocumenteerd en zo wordt uw huis laten opkopen een snel en gemakkelijk proces. Zowel voor u als voor ons.

En dat is niet alles. De taxatie-, de makelaars-, de notariskosten en alle andere kosten zijn voor onze rekening. Wij bieden u een compleet pakket en u kunt rekenen op onze professionele afhandeling. Hierdoor bent u verzekerd van succes en staat u straks met een goed gevoel bij de notaris om het netto afgesproken bedrag te ontvangen.

Neem contact met ons op

Geheel gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs om de situatie te bespreken en uw woning te taxeren. Binnen 2 werkdagen daarna krijgt u van ons het beste bod op uw woning. In de regel bieden wij 75 tot 85 procent van de waarde.

Zodra we overeenstemming hebben over de prijs wordt de dag van overdracht met u besproken en gaan we aan de slag om alles administratief af te handelen. Met onze snelle en professionele handelswijze heeft u zelf geen werk noch kosten aan de verkoop van uw woning. Met ons als uw partner wordt uw huis opkopen geen ellenlang proces maar een fluitje van een cent. Weg met die onzekerheid en stress die veelal hand in hand gaat met de verkoop van een woning.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons

Wanneer wij uw huis opkopen kunt u gerust zijn

Onze goed opgeleide medewerkers kennen het proces als geen ander en handelen alles snel en efficiënt af. Indien er vragen of onduidelijkheden zijn, wordt u ten alle tijden vakkundig geholpen. Klanttevredenheid is bij ons een kernwaarde. Daarom staat uw woning opkopen met ons als uw partner voor 100% zekerheid.

Betrouwbare factor

Wanneer wij uw huis opkopen is het voor ons belangrijk dat u vertrouwen heeft in ons. Wij kennen de markt door en door en wij zijn al sinds 2004 bezig met het aan- en verkopen van onroerend goed. Met onze vakkennis en ervaring is uw vertrouwen bij ons in goede handen. U zult bij ons altijd de juiste prijs krijgen en uw wensen staan voorop. Klanttevredenheid en kwaliteit leveren is zeer belangrijk voor ons. Zo wordt uw woning laten opkopen een snel, professioneel en eerlijk proces.

Snel en eerlijk

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar als via ons formulier. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen we snel schakelen. Na een bezoek van ons gekwalificeerd makelaar ontvangt u binnen twee dagen een goed en reëel bod. Wanneer u akkoord gaat met het bod spreken we een dag van overdracht af. Zodra dat is vastgelegd, nemen wij de hele administratieve afhandeling voor onze rekening. Zo weet u precies waar u staat en komt u naderhand niet voor verrassingen te staan.

Snelhuisverkopen

Dus waarom zou u voor snelhuisverkopen.nl kiezen?

Kiezen voor ons betekend kiezen voor 100% zekerheid. Maar ook voor;

 Expertise en ervaring. Meer dan 12 jaar in de vastgoedbranche, dus echte professionals.

 Een gratis en vrijblijvende taxatie van uw woning. Geen verplichtingen naar snelhuisverkopen

 Doeltreffend en snel handelen. Vaak is het mogelijk om uw woning te verkopen binnen één week.

 Transparantie en eerlijkheid. Binnen één werkdag weet u of wij uw aanvraag in behandeling nemen.

75 tot 85 procent

van de waarde

Geen Bijkomende

kosten

Altijd

Een goed en reëel bod op uw woning