3 benodigdheden die je in huis moet halen wanneer je gaat verhuizen

Je eerste, tweede, derde of misschien wel vijfde verhuizing. Nederlanders pakken een aantal keren in hun leven verhuisdozen in. Wij verhuizen namelijk ongeveer 7 keer. En geen één verhuizing is hetzelfde, elke keer weer sta je voor verrassingen. Ook bij een verhuizing geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Om het verhuizen te vergemakkelijken vind je hier een aantal benodigdheden die je niet mag vergeten wanneer je gaat verhuizen. Dit scheelt je weer een aantal ritjes naar de winkel wanneer je je tijd beter kan besteden aan bijvoorbeeld het inpakken van verhuisdozen.

Genoeg verhuisdozen

Misschien wel het belangrijkste tijdens de verhuizing: verhuisdozen. Om je spullen veilig over te verhuizen heb je natuurlijk verhuisdozen nodig. Er wordt aangeraden om altijd meer verhuisdozen in huis te halen dan je in eerste instantie nodig denkt te hebben. Je hebt immers vaak meer spullen dan je denkt. Let hierbij ook op wat voor dozen je koopt. Verhuisdozen beschikken namelijk over een bepaald draagvermogen.

Beschermmateriaal

Het is natuurlijk belangrijk dat je spullen onbeschadigd in je nieuwe woonruimte aankomen. Om dat antieke servies van je oma of misschien wel dat ene beeldje uit Zuid-Amerika te vervoeren, is het van belang dat deze niet zonder bescherming in een verhuisdoos worden gezet. Een oplossing hiervoor is het gebruiken van inpakpapier, dekens of ander beschermend materiaal zoals folie. Hiermee wordt je inboedel beschermd tegen onder andere krassen breuken of scheuren.

Tape dispenser

Tape komt altijd van pas. Om te voorkomen dat je spullen uit de dozen kunnen vallen kun je de dozen dicht tapen. Maar ook voor het vastmaken van snoeren die bijvoorbeeld loshangen of kastdeurtjes die openklappen is tape het ideale materiaal om alles op z’n plek te houden. Om het te vergemakkelijken kan een tape dispenser worden gebruikt. Hiermee vermijd je verspilling van tape en bespaar je tijd!

Bel direct

076-2600139