3x vloer inspiratie voor je nieuwe huis

Van witte tegels tot roze tapijt; er is enorm veel keuze uit verschillende vloeren. Een houten vloer, laminaat, een gietvloer, noem het maar op. Als je een nieuw huis hebt gekocht, wil je natuurlijk dat alles perfect wordt. Een gezellige woonkamer, een mooie keuken. Maar misschien wel het belangrijkst is de vloer. De vloer bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de sfeer in de woning. Wij geven je drie keer vloer inspiratie voor in je nieuwe huis.

Het populaire laminaat

Tegenwoordig zie je het in veel huizen op de vloer liggen: laminaat. Deze vloer is in de laatste jaren nog populairder geworden dat dat deze al was. De keuze in laminaat is namelijk veel diverser geworden, je kunt kiezen uit allerlei verschillende kleuren en maten. Laminaat is niet alleen mooi, maar het brengt ook veel voordelen met zich mee. Het is erg gemakkelijk te leggen en je kunt het in bijna elke bouwmarkt wel vinden. Het is overal toepasbaar en als je wilt, kun je het ook gewoon meeverhuizen. Wat nu vooral helemaal hip is, is kleurverschil in de laminaatvloer. Kies voor een basispatroon met afwijkende tintern. Lekker speels en een beetje gedurfd.

Een strakke gietvloer

Niet alleen laminaat is erg populair, ook de gietvloer zie je tegenwoordig in veel woonkamers liggen. De gietvloer is een prachtige strakke en robuuste vloer. Je hebt de keuze uit enorm veel verschillende structuren en kleuren. Kies voor een mooie industriƫle vloer of creƫer een clean look met een witte gietvloer. Gietvloeren komen in verschillende kwaliteiten en verschillen daarom ook erg in prijs. Voordat je een gietvloer aanschaft, raden wij je aan om je eerst goed te laten informeren. Zo heb jij straks goedkope gietvloer in je nieuwe huis liggen.

Nooit meer koude voeten met tapijt

Tapijt zie je de laatste tijd niet erg veel voorbij komen, erg jammer vinden wij. Tapijt in huis kan namelijk een erg mooi effect geven en brengt ook veel voordelen met zich mee. Tapijt is namelijk geluiddempend en je zult je sloffen nooit meer aan hoeven te doen in huis. Ben je bang dat je vlekken gaat maken op het tapijt? Wees gerust want tegenwoordig zijn er erg veel verschillende schoonmaakmiddelen die je kunt gebruiken om diverse vlekken te verwijderen. Zelfs een rode wijn vlek kun je laten verdwijnen.

Bel direct

076-2600139