5 tips om je huis meerwaarde te geven voor de verkoop

In de huidige woningmarkt is het lastig om een huis te vinden waar je het huis tegen de waarde van deze dag kunt kopen. Doordat de economie weer aantrekt is de huizenprijs weer precies hetzelfde als voor de crisis. Hoe kun je ervoor zorgen dat je nog meer waarde uit je huis weet te halen zodat jij het overige geld in je nieuwe woning kunt steken?

Laat je tuin opnieuw aanleggen

Veel mensen vinden het belangrijk om lekker te kunnen zitten in de tuin na een lange dag werken. Als je net voordat je jouw woning verkoopt je tuin opnieuw aanlegt zorg je ervoor dat deze er zo goed als nieuw uitziet. Je kunt dit natuurlijk zelf doen, maar ook laten doen door een hovenier.

Verbouw de badkamer

Het verbouwen van de badkamer is iets wat de meeste mensen laten doen als ze net een nieuwe woning gekocht hebben. Door de badkamer nieuw te plaatsen voordat je overgaat tot verkoop zorg je ervoor dat je een stapje voor hebt op de rest. Zorg voor een lekker groot bad en anders een grote regendouche om de kopers meer te laten betalen dan jij hebt gedaan voor de verbouwing.

Goedkope tips

Richt de kamer opnieuw in. Zeker in deze tijden waarin je veel dingen online kunt vinden, zoek eens op de laatste woontrends in de woonkamer. Vaak kun je met enkele kleine aanpassingen al een hoop nieuwe waarde bereiken.

Koop enkele nieuwe kussen en vaasjes om je huis iets meer op te fleuren. Zorg ervoor dat er een mooie bos bloemen op tafel staat en dat er eventueel kaarsjes branden . Zo geef je jouw woning extra sfeer.

Bouw een Zonnewering

Het kopen en bouwen van een zonnewering is ook zeker een grote investering. Toch wordt deze snel terugbetaald omdat je nu een stuk langer kunt genieten van de tuin. Zo kun je nu met regen of miezer gewoon buiten in de tuin gaan zitten onder de zonnewering. Daarnaast bied de zonnewering zoals gezegd ook extra bescherming voor de zon. Door de platen op het dak komt er naast geen zonlicht ook een stuk minder warmte in de zithoek, waardoor dit een zeer aangename plek wordt om te zitten.

Bel direct

076-2600139