Beste Lidl reciprozaag?

De supermarkt Lidl biedt diverse reciprozagen aan. Met name van het merk Parkside. In deze blog geven we meer informatie over de reciprozaagmachines van Lidl. Zo verkoopt de Lidl de Parkside Accu reciprozaag 20 V. Dit is een krachtige reciprozaag, welke eigenlijk een alleszaag is.

Omschrijving Parkside accu reciprozaag 20 V

-Maximale zaagdiepte in hout 100 mm

-Maximale zaagdiepte in metaal 8 mm

-Wordt incl. met accu en snellader geleverd

Het gaat om een alleszaag met pendelslagfunctie. Hierdoor zaagt deze zaagmachine eenvoudig door materialen als hout, kunststof en metaal. Daarnaast beschikt deze accu reciprozaag van Parkside over een traploos toerental, welke verstelbaar is.

Tevens is deze reciprozaag te gebruiken met diverse zaagbladen, welke je eenvoudig kunt verwisselen. Dit dankzij de snelspanplaat, waardoor je geen gereedschap hoeft te gebruiken voor het verwisselen.

Met ergonomisch softgrip handvat, accutoestand wordt in 3 fases weergegeven en de snellader laadt de accu binnen 60 minuten op. Tevens beschikt de accu over een automatische laaduitschakeling.

Waarom kiezen voor een Lidl reciprozaag?

Het kiezen voor een Lidl reciprozaag betekent een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Zo is deze machine van Parkside al verkrijgbaar voor 60 euro. Daarnaast is het merk Parkside kwalitatief en levert goede gereedschappen. Als doe-het-zelver kun je prima uit de voeten met deze reciprozaag van Lidl.

Dankzij het lange zaagblad in combinatie met een krachtige accu, kun je overal je zaagwerkzaamheden verrichten. Met name bij het verbouwen of in de tuin biedt zo’n machine uitkomst. Je zaagt eenvoudig diverse materialen zonder teveel rekening te houden met de dikte en zaagblad keuze. In de tuin wordt de machine gebruikt voor het zagen van takken. Dus moet je nog struiken of bomen snoeien, dan is de keuze voor een reciprozaagmachine prima.

Waar kopen?

Zoals al duidelijk wordt kun je deze machine eenvoudig bij de Lidl kopen, ook online. Echter is het altijd verstandig om diverse zaagmachines met elkaar te vergelijken. Dit kan eenvoudig online bij de wat bekendere gereedschapwinkels.

Bel direct

076-2600139