Direct huis verkopen

Direct huis verkopen noodzakelijk of wenselijk? Wanneer snelheid en professionaliteit gewenst is helpen wij u graag verder. Snelhuisverkopen heeft al meer dan twaalf jaar ervaring in de vastgoedsector en is daarom het antwoord wanneer u zoekt naar een echte specialist. Wanneer u voor ons kiest bent u gegarandeerd van het beste bod op uw woning, een snelle afhandeling en geen bijkomende kosten. Wij zijn vastgoedhandelaars, die werken voor u.

Direct huis verkopen met snelhuisverkopen.nl

Vul geheel vrijblijvend ons online contact formulier in. Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen. Gratis en zonder verplichtingen komt er een gekwalificeerd makelaar of taxateur bij u langs. Deze neemt met u de situatie op en taxeert uw woning. Op kantoor wordt het rapport verder uitgewerkt. Vervolgens ontvangt u binnen twee werkdagen het taxatierapport en een goed, reëel bod op uw woning. In de regel bieden wij 75 tot 85 procent van de waarde.

Uiteraard is er altijd ruimte voor onderhandeling over de prijs. Want wij begrijpen dat geen situatie het zelfde is. Daarom is het bij ons vaak ook mogelijk een voorschot op het totaalbedrag te krijgen om eventuele financiële problemen te voorkomen of op te lossen. En niet geheel onbelangrijk, een aanvraag levert u nooit een verplichting op naar snelhuisverkopen. Kortom, handel, maar wel met het hart op de juiste plek.

Ook voor uw appartement

Heeft u geen woning maar een appartement dat u graag wilt verkopen? Ook voor de verkoop van uw appartement bent u bij snelhuisverkopen.nl aan het juiste adres. Wij kopen appartementen op in alle windstreken van het land. Dus aarzel niet om contact op te nemen met ons wanneer u op zoek bent naar een vastgoedpartner met verstand van zaken. Want ook uw appartement verkopen doet u met snelhuisverkopen.nl!

direct huis verkopen doet u met snelhuisverkopen.nl als partner

Zonder stress of onzekerheid uw woning op laten kopen

Uw huis verkopen kunt u uiteraard ook doen via een reguliere makelaar. Maar wanneer u daar voor kiest, kiest u ook voor onzekerheid. U heeft niet de garantie dat uw huis verkocht wordt of voor welke prijs. Daarnaast kunnen de kosten heel hoog oplopen voor u, want makelaars-, advertentie-, notariskosten en courtage lopen al gauw op tot in de duizenden euro's. Daar bespaart u meteen op wanneer u voor ons kiest. Want bij ons heeft u geen bijkomende kosten. Zo is uw huis opkopen met snelhuisverkopen.nl professioneel en snel gedaan.

Uw voordelen

  • Direct 100% zekerheid. Wanneer wij uw aanvraag in behandeling nemen heeft u geen stress of onzekerheid meer.
  • Een goed en reëel bod. U krijgt tussen de 75 en 85 procent van de waarde plus de zekerheid dat uw woning is verkocht.
  • Expertise. Met meer dan 12 jaar ervaring in de vastgoedbranche bent u verzekerd van professionaliteit.
  • Bespaar duizenden euro's. Bij ons heeft u geen bijkomende kosten. Geen courtage, makelaars,- advertentie- of notariskosten.
  • Snelheid. Direct huis verkopen is bij ons ook echt direct. Uw huis verkocht binnen één week.

direct huis verkopen doet u met snelhuisverkopen.nl als partner

Wat dient u zelf nog te regelen dan?

Zoals u leest is uw woning direct verkopen bij ons een fluitje van een cent. U hoeft alleen nog te zorgen voor uw eigen verhuizing en de rest is bij ons in vertrouwde handen. Wij regelen de gehele administratie en op de dag van overdracht ontvangt u het afgesproken bedrag netto in handen. Geen bijkomende kosten, geen vage overeenkomsten of nare verrassingen naderhand. Zo makkelijk kan het zijn. Direct huis verkopen is bij ons ook echt daadwerkelijk direct.

Binnen alle regio's

Waar u ook woont in Nederland, wij zijn uw professionele partner in de snelle verkoop van uw woning, appartement of studio. Wij zijn actief in alle windstreken. Velen gingen u al voor en dat is niet zonder reden. Bij snelhuisverkopen.nl heeft u direct 100% zekerheid. Geen nare verrassingen naderhand of hoge kosten. Maar eerlijke handel. Dus wilt u graag uw huis direct verkopen? Voor een goed en reëel bod? Met een professionele partij? Vul dan nu geheel gratis en vrijblijvend het contactformulier in.