Direct huis verkopen in Den Helder

Binnen 3 stappen direct huis verkopen in Den Helder

Gaat u samenwonen en heeft u beide een koopwoning. U wilt geen dubbele maandlasten meer en daarom staat de tweede woning te koop. De woning staat al lange tijd te koop maar het lukt maar niet deze te verkopen. Van de bank mag deze woning niet worden verhuurd dus staat deze woning gewoon leeg en moet er onderhoud aan worden gedaan en de lasten lopen door. Direct uw huis verkopen in Den Helder zou de beste oplossing zijn voor u beide.

Hoelang kunt u zo nog doorgaan en wat mag dit dan kosten?

Op een gegeven moment is het beter om de woning direct te verkopen tegen een lager bod, dan de maandlasten door te laten kopen. Ons advies is bereken samen het verschil tussen het bod van ons bureau, en hoe lang de woning hiervoor leeg kan staan met de bekende doorlopende kosten. Al snel wordt inzichtelijk dat er een beslissing genomen moet worden. U kunt het risico afkopen door de woning tegen een lager bedrag te verkopen.

direct huis verkopen den helder

Wij kunnen u vrijblijvend en kosteloos verder helpen

De huizenmarkt is turbulent en het lijkt nog steeds lastig uw woning snel te verkopen in Den Helder. Niets is minder waar. Wij kunnen u snel en efficiƫnt verder helpen. Neem contact met ons op wij regelen het voor u. Direct uw huis verkopen is geen lastige, ondoenlijke en stressvolle toestand meer. Geheel vrijblijvend en volkomen kosteloos komen wij bij u langs, bespreken uw situatie en taxeren uw woning. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een eerlijk en goed bod! Zodra we het eens zijn over de uiteindelijke prijs, wordt alles door ons in gang gezet. Eerst wordt de dag van overdracht met u afgestemd. Daarna worden alle papieren in orde gemaakt.

Direct uw huis verkopen in Den Helder?

Voordelen:

  • Beste aanbod en binnen 2 dagen geregeld
  • In plaats van stress over het uitblijven van bezichtigingen en biedingen die maar niet komen, bieden wij u onze expertise met betrekking tot de huizenmarkt.
  • Wanneer u met ons in zee gaat, heeft u geen stress meer.
  • En zeker geen geregel met betrekking tot de papierwinkel.
  • Onze gespecialiseerde medewerkers nemen u al het werk uit handen.

Direct huis verkopen in Den Helder wij nemen alles voor uit handen

Overdracht

Op de dag van de overdracht bij de notaris wordt het afgesproken bedrag netto op uw bankrekening gestort. Geen extra kosten, geen geregel en geen gedoe.

Wij zijn u graag van dienst! Met meer dan ruim 12 jaar ervaring op de huizenmarkt hebben wij een brede expertise opgebouwd. Een uitzichtloze situatie bestaat voor ons eigenlijk niet. Wij zijn in staat u altijd het beste bod te doen. Op deze manier hebben wij al talloze klanten geholpen in Den Helder.

Bel ons of vul het formulier in op de website en maak een afspraak voor het direct verkopen van uw woning.

Direct huis verkopen in Den Helder infographic