Direct woning verkopen

Wilt u direct uw woning verkopen? Dat kan bij snelhuisverkopen.nl. Als u in zee gaat met een reguliere makelaar, weet u zeker dat de verkoop van uw huis minstens enkele weken in beslag gaat nemen. Adverteren, steeds weer kijkers over de vloer, onderhandelen en een hoop stress. Zit u hier niet op te wachten en wilt u direct uw woning verkopen? Of is het misschien noodzakelijk dat u zo snel mogelijk uw woning verkoopt omdat u in financiële problemen zit of al een ander droomhuis hebt gekocht? Dan kunnen wij u helpen. Sinds 2004 zijn wij actief in de vastgoedsector en je vindt ons in alle windstreken. Een bewezen expertise en meer dan twaalf jaar ervaring zijn onderdeel van onze succesformule. Snel uw huis verkopen doet u daarom met ons als partner. Dan bent u gegarandeerd van honderd procent zekerheid. Wij zijn een betrouwbare partner en veel mensen zijn u al voorgegaan.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Snel en makkelijk

Direct uw woning verkopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. U hoeft alleen maar het contactformulier in te vullen. Binnen één werkdag wordt u door een van onze medewerkers gebeld om uw aanvraag door te nemen en eventueel zaken aan te vullen. We plannen dan direct een afspraak in om een keer langs te komen. Een gekwalificeerd makelaar of taxateur komt geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs om de woning te taxeren. Op kantoor wordt het taxatierapport uitgewerkt en binnen twee werkdagen ontvangt u een reëel en goed bod op uw woning. Gaat u met dat bod akkoord of bereiken we overeenstemming over een prijs, dan is uw woning zo goed als verkocht. Direct uw woning verkopen is dus zeker mogelijk.

Honderd procent zekerheid

Als iedereen akkoord is, maken wij de administratie in orde. Gezamenlijk plannen we een afspraak voor de overdracht van de woning bij de notaris. Wij nemen alle kosten voor onze rekening, het afgesproken bedrag is dan ook honderd procent voor u. Zonder stress of onzekerheid direct uw woning verkopen is dus zeker mogelijk. En ook nog tegen een goed bod en met de beste service. Wilt u meer informatie over direct uw woning verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hebben service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en denken graag met u mee over een geschikte oplossing.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons