Direct woning verkopen

Direct woning verkopen? Zoek niet verder en neem contact met ons op om huis verkoop te realiseren. Onze organisatie is gespecialiseerd in het snel en efficiënt afhandelen van de hele rompslomp rond het verkopen van woningen. Wij nemen u alles uit handen.

De omstandigheden

Direct uw eigen woning verkopen is soms onvermijdelijk. U heeft een andere baan gekregen in een ander deel van Nederland of u kunt de trappen niet gemakkelijk meer op en af. U bent uw baan kwijt of heeft juist een erfenis gekregen.

direct woning verkopen is hier mogelijk

Direct woning verkopen; een absoluut noodzaak

De economie zit in de lift.
Maar geldt dat ook voor uw woning? De ene woning is gemakkelijker te verkopen dan de ander en soms heb je geen tijd om te wachten tot er belangstellenden langs komen. Huis verkopen zonder makelaar is ook mogelijk!

Direct uw huis verkopen zonder gedoe. Wij regelen alles voor u. Wij werken volkomen transparant en betrouwbaar. Binnen enkele dagen is het geregeld, zonder verkoopstress en zonder onzekerheid. U weet meteen waar u aan toe bent. Uw huis snel verkopen is geen probleem, wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Hoe werkt het?
U meldt zich aan via onze website  en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op om een afspraak te maken. Dit alles is natuurlijk geheel kosteloos en zonder verplichtingen. Direct uw woning verkopen heeft altijd te maken met emotie, hoe graag u ook van de woning af wilt. Wij hebben alle begrip voor uw situatie.

Wij komen vrijblijvend bij u langs.  

Een beëdigd makelaar of taxateur loopt samen met u de woning door om een goed beeld te krijgen van de woning. Daarna gaat de makelaar aan de slag om een goede taxatie te maken van uw woning. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een reëel bod.

direct woning verkopen is bij ons mogelijk

Direct woning verkopen ligt binnen de mogelijkheden.  

Er ligt een bod en dan?
Het is dan aan u om te beslissen, over de prijs worden we het wel eens. Zodra er overeenstemming is over de prijs, wordt er een voorlopig koopcontract opgemaakt en gaat de bal rollen. De opleverdatum wordt bepaald.

Naar de notaris.
Op de opleverdatum vindt de overdracht plaats bij de notaris. Deze zorgt voor het verder afwikkelen van de zaak. Het afgesproken bedrag ontvangt u netto in handen. Alle kosten worden door ons betaald.

Sneller kan het niet!

direct woning verkopen infographic

Direct woning verkopen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U hoeft alleen de beslissing nog te nemen. Wij zijn er klaar voor. Neem contact met ons op en ga een vrijblijvend gesprek aan. Het kost u niets en u kunt er alleen maar wijzer van worden. Wij zijn de specialisten als het om direct uw eigen woning verkopen gaat!