Eigen huis verkopen

Eigen huis verkopen? Bent u in het bezit van een eigen huis en wilt u dit verkopen, neem dan contact met ons op. De huizenmarkt trekt aan, maar dat wil niet zeggen dat het nu gemakkelijk gaat. Er zijn zat gevallen waar mensen hun eigen woning lang te koop hebben staan zonder succes. Klinkt dit bekend en bent u op zoek naar een manier om uw eigen woning snel en met succes te verkopen? Dan zijn wij bij uitstek uw partner.

Eigen huis verkopen met onze hulp

Wij zijn sinds 2004 actief in de vastgoedmarkt en hebben gedurende die tijd een goede en betrouwbare reputatie opgebouwd. de huizenmarkt is eindelijk weer omhoog aan het krabbelen na een wisselvallige tijd en nu is dan ook de tijd aangebroken om uw eigen woning te verkopen. Met onze hulp bent u verzekerd van succes. Onze expertise spreekt voor zich wanneer u naar onze referenties kijkt.

eigen huis verkopen informatie

Wij komen bij u langs, geheel vrijblijvend en kosteloos

Wanneer u contact opneemt me ons komen wij geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs en lopen samen met u de mogelijkheden door. De beëdigd makelaar maakt meteen een taxatierapport en werkt dit later verder uit. Binnen 2 werkdagen ontvangt u vervolgens van ons het taxatierapport en een zeer reëel bod. Als u akkoord gaat met het bod is uw huis zo goed als verkocht. Zo gemakkelijk en snel kan het zijn om uw eigen woning te verkopen.

eigen huis verkopen met ons hulp

Uw eigen huis verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Met onze snelle en professionele service is de verkoop van een woning nog nooit zo gemakkelijk geweest. Wij hebben onze werkwijze teruggebracht tot drie eenvoudige stappen. Op deze wijze is uw eigen huis verkopen vaak al mogelijk binnen één week tijd! Geen maanden wachten, geen torenhoge kosten en al zeker geen onzekerheid meer. Snelhuisverkopen.nl werkt voor u en uw wensen.

 

eigen huis verkopen afspraak

De verdere procedure

Wanneer u overeenstemt met ons bod is uw huis zo goed als verkocht. Wij maken de administratie in orde, u heeft daar verder ook geen werk meer van. Er worden heldere afspraken gemaakt met u die uiteraard vastgelegd worden. Transparant en helder zakendoen is voor zowel u als voor ons de wijze van handelen. Gezamenlijk komen we tot een overdrachtsdatum. Op de dag van overdracht krijgt u bij de notaris de overeengekomen verkoopprijs netto in handen. Zonder bijkomende kosten, want wij nemen alle kosten op ons. Dus geen courtage, makelaars-, advertentie- en notariskosten!

De beslissing om uw huis te verkopen is al genomen. Nu is het aan u om de vraag te beantwoorden of u met een professionele vastgoedmaatschappij wilt werken. Wij nemen dat besluit niet voor en kunnen u enkel de voordelen op een rij zetten wanneer u kiest voor onze expertise;

  • Direct 100% zekerheid
  • Bespaar uzelf duizenden euro's aan courtage, makelaars-, advertentie- en notariskosten
  • Geen bijkomende kosten, wij nemen alle kosten op ons
  • het beste bod
  • Vertrouwen en transparantie

Vrijblijvend en zonder kosten

Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. Wij zijn zijn bij uitstek uw professionele vastgoedhandelaar en werken voor u. Met snelhuisverkopen.nl heeft u geen vage overeenkomsten of nare verrassingen naderhand. Wanneer u contact opneemt met ons weet u direct waar u aan toe bent.

Wilt u dus graag uw eigen huis verkopen met een ervaren vastgoedmaatschappij als partner? Professioneel geregeld en voor het beste bod? Vul het contactformulier in of bel ons.