Executieveiling huis voorkomen

Wilt u een executieveiling van uw huis voorkomen maar bent u bang dat er geen uitweg meer is? Neem dan eens contact op met snelhuisverkopen.nl. Wij kunnen u helpen als u uw woning niet verkocht krijgt. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner. Wij komen niet met vage overeenkomsten of snelle verkooppraatjes. Want daar is niemand mee geholpen. Wat wij bieden is uitkomst en transparantie van zaken. Snelle, professionele service en een goed gevoel naderhand. Als u snel handelt, is een executieveiling van uw huis zeker te voorkomen. Wij leggen u graag uit hoe dat in zijn werk gaat.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Geen stress, wij kunnen helpen

Een executieveiling van uw huis voorkomen heeft altijd de voorkeur. Als uw woning geveild gaat worden, is de opbrengst een stuk lager. U blijft dan met een behoorlijke schuld achter. Dat veroorzaakt nog meer financiële problemen, een hoop stress en onzekerheid. Neem daarom contact op met ons zodat wij u kunnen helpen. Wij hebben al veel mensen geholpen die in een soortgelijke situatie terecht waren gekomen.

Een goed bod

U kunt contact met ons opnemen via het aanvraagformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en maken een afspraak voor bezichtiging. Een gekwalificeerde makelaar of taxateur komt langs en samen met u wordt uw situatie besproken. Met als doel om een gedwongen verkoop te voorkomen. Dit bezoek is overigens geheel vrijblijvend en kosteloos. Binnen twee werkdagen brengen wij een bod uit zodat u een executieveiling van uw huis kunt afwenden. Ons bod is altijd reëel en het is aan u om hiermee akkoord te gaan of niet.

Snel en makkelijk

 

Als u akkoord gaat met de prijs, kopen wij uw huis op. Ook nemen we alle administratie en bijkomende kosten op ons. De prijs die we hebben afgesproken ontvangt u netto in handen bij de overdracht van uw woning. Daarvoor spreken we gezamenlijk een datum af. We kunnen het zelfs binnen een week regelen als dat een executieveiling van uw huis kan voorkomen. Snel uw woning verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Geen vage overeenkomsten of loze verkooppraatjes. Werken met ons betekent direct honderd procent zekerheid voor u. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd bellen of contact opnemen via het contactformulier. Er wordt dan binnen een werkdag contact met u opgenomen. Want om een executieveiling van uw huis te voorkomen is het nodig om zeer snel te handelen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons