Executieveiling huis

Bevindt u zich in een moeilijke financiële situatie? Baan kwijt geraakt of ziek thuis en niet in staat om het financieel bij te benen? Bent u bang dat de situatie zich verplaats richting een executieveiling huis? Dan is het voor u hoog tijd om contact op te nemen met een vastgoedmaatschappij die wél werkt voor u.

Snelhuisverkopen.nl is al sinds 2004 actief in de vastgoedmarkt. Wij hebben ons door de jaren heen ontwikkeld en bewezen als een professionele en betrouwbare partner. Voor vraagstukken omtrent de verkoop (zowel gedwongen als vrijwillig) van uw woning of appartement zijn wij uw antwoord.

Executieveiling huis voorkomen met ons

Een executieveiling huis voorkomt u met ons mits u op tijd bent. Daarom is het noodzakelijk dat u spoedig contact opneemt met ons zodat wij ons kunnen buigen over uw oplossing. Wij werken vanuit een aantal kernwaarden waarin u als partner centraal staat. U en uw wensen zijn bij ons de eerste prioriteit, zodat u direct 100% zekerheid heeft.

Wanneer u kiest voor ons kiest u voor zekerheid. Voor transparantie en voor een ervaren vastgoedonderneming met het hart op de juist plaats. Bij ons krijgt u geen snelle verkooppraatjes of loze beloftes. Geen nare verrassingen naderhand en geen bijkomende kosten. Wat u wel krijgt is service van de bovenste plank, expertise na meer dan 12 jaar ervaring en een betrouwbare naam die voor u werkt.

executieveiling huis voorkomen doet u met ons als partner

Onze werkwijze

Snelhuisverkopen.nl is bij uitstek uw partner wanneer u een executieveiling van uw woning wilt voorkomen. Wij zijn al sinds 2004 actief in de vastgoedsector en hebben door de jaren heen een betrouwbare en professionele reputatie opgebouwd. Onze ervaring heeft bijgedragen aan onze snelle, doeltreffende, maar eenvoudige werkwijze. Deze garandeert u van een snelle afhandeling en verhoogt uw kans op succes aanzienlijk.

Wanneer u het contactformulier invult wordt u binnen één werkdag door een van onze medewerkers gebeld om een afspraak te maken. Op deze afspraak komt een gekwalificeerd makelaar of taxateur bij u langs om de situatie met u op te nemen en uw woning te taxeren. Vervolgens krijgt u binnen twee werkdagen na het bezoek van ons een goed bod op uw woning. Als we overeenstemming bereiken over de prijs maken wij alles administratief in orde en spreken we gezamenlijk een overdrachtsdatum af. Op de dag van overdracht ontvangt u vervolgens bij de notaris het netto afgesproken bedrag van ons.

Zelf heeft u er geen werk noch zorg meer aan. Want zodra we overeenstemming hebben over de prijs heeft u de regie weer in handen over uw eigen leven. Wij handelen de gehele administratie af en tevens heeft u geen bijkomende kosten. Wilt u graag meer informatie over onze werkwijze? Klik dan hier.

Neem contact op met ons

Voor vrijwel elke situatie hebben wij een passende oplossing, ook voor de uwe. Daarnaast levert een aanvraag bij ons op geen enkele wijze een verplichting op. Dus mocht de situatie voor u tussentijds veranderen of veranderd u van gedachten, geen probleem.

Wilt u een executieveiling huis voorkomen? Weer rustig kunnen slapen en richtig geven aan uw leven? Neem dan nu contact op met ons door het online contactformulier in te vullen en te versturen.