Executieveiling huizen

Executieveiling huizen ? Daar zit u niet op te wachten. Wilt u voorkomen dat uw woning onderdeel van een EXECUTIEVERKOOP HUIZEN wordt, neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u uit de brand!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Executieveiling huizen oplossen

Hebt u een andere woning gekocht en is het nog steeds niet gelukt uw oude woning te verkopen? Bent u in deze recessie uw baan kwijt geraakt en in de problemen gekomen met de aflossingen van uw woning? De scheiding is een feit, maar de gezamenlijke woning is nog steeds niet verkocht en de kosten zijn niet meer op te brengen? Allemaal zaken die ons helaas allemaal kunnen overkomen.

Problemen met het ophoesten van alle – dubbele – kosten, elke maand weer?

En de bank loert wellicht om de hoek

Wij helpen u uit de problemen!

Een EXECUTIEVEILING huizen wilt u ten alle tijden voorkomen. Immers, u bent dan wel verlost van het huis dat u niet meer kon betalen, maar u blijft mogelijk zitten met een behoorlijke restschuld. Een executieverkoop betekent dat huizen bij opbod gekocht worden door handelaren. Het doel van een handelaar is om uw woning zo goedkoop als mogelijk te bemachtigen. Resultaat! U blijft achter met een grote extra schuld. Daar zit u niet op te wachten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij komen bij u langs. Een beëdigd makelaar of taxateur neem de mogelijkheden met u door en taxeren uw woning. Binnen 24 uur hoort u van ons. Wij sturen u het taxatierapport en doen u geheel vrijblijvend een zeer redelijk bod. Het is aan u hoe hier mee om te gaan.

Ons bod

Wij garanderen u dat ons bod vele malen hoger is dan wanneer uw woning ergens anders terecht komt. Loop geen risico en neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt nu nog zelf kiezen. 

Executieveiling huizen oplossen is echt mogelijk

 

Wanneer de financiële problemen zich opstapelen, hebben mensen de neiging te bevriezen, niets te doen. Maar u moet juist in actie komen, zorgen dat u de touwtjes in eigen hand houdt. Wij kunnen samen een executieveiling huizen oplossen! Neem contact met ons op.

De notaris

Zodra er een bod ligt en wij het eens worden over de prijs, spreken we een datum voor de overdracht af. De notaris gaat aan de gang met de papierwinkel en voor u het weet is de overdracht een feit. De verkoopprijs die met u is afgesproken krijgt u netto in handen. De notaris rekent deze rechtstreeks met u af. Alle kosten worden door ons gedragen.

Reageer nu!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons

Kom zelf in actie

Wij kunnen uw HUIS VERKOPEN AAN MAKELAAR tegen een goed bod. Wanneer u het op een executieveiling huizen laat aankomen, zijn de rapen gaar en kan het zijn dat u nog dieper in de schulden belandt. Neem geen risico en neem geheel vrijblijvend contact met u op. Wij kunnen u snel een bod doen want wij begrijpen de urgentie van een executieveiling huizen.