Executieveiling voorkomen

Een executieveiling voorkomen onmogelijk? Helemaal niet! Wel is het belangrijk dat u snel handelt als een executieveiling dreigt. Bij snelhuisverkopen.nl hebben we veel ervaring en weten daarom als geen ander dat een gedwongen verkoop van een woning alles behalve een pretje is. Uw huis is meer dan stenen en geld, het is uw thuis waar u mooie herinneringen heeft. Het is moeilijk om daar afstand van te moeten doen als u een executieveiling wilt voorkomen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Snel stappen zetten

Wij zijn er om u te helpen bouwen aan een nieuw thuis. Het is dan belangrijk om een executieveiling te voorkomen. Want het laatste wat u wilt is dat uw huis op een veiling terecht komt. Dit levert vaak fiks verlies op en uw financiële situatie kan nog verder verslechteren. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met snelhuisverkopen.nl. Hoe eerder u zich meldt, hoe beter wij u kunnen helpen. Een executieveiling voorkomen doet u door snel stappen te ondernemen.

Werkwijze

Als u het contactformulier invult, wordt u binnen één werkdag door ons gebeld om op korte termijn een afspraak met u te maken. Op deze afspraak komt een gekwalificeerd makelaar of taxateur bij u langs om de situatie met u op te nemen en om uw woning te taxeren. Dit bezoek is vrijblijvend en kosteloos. De aanvraag levert u ook geen verplichtingen naar ons toe op. Nadat de makelaar langs is geweest, wordt er een taxatierapport opgemaakt. U krijgt binnen twee werkdagen van ons een reëel bod op uw woning. Als u daarmee akkoord gaat, kunnen we alles snel regelen.

Geen extra kosten

 

Na akkoord kopen wij uw woning op. Wij handelen het papierwerk af zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. U wordt tijdens het gehele proces op een professionele manier begeleid, dus u komt nooit voor nare verrassingen te staan. Wij werken honderd procent transparant en zijn daardoor een betrouwbare partner. Wij nemen alle kosten op ons, het aangeboden bedrag krijgt u dan ook netto in handen bij de notaris. Dit alles krijgt u zonder zelf werk ervan te hebben, zonder stress en zonder bijkomende kosten. Wilt u meer weten hoe u een executieveiling kunt voorkomen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de manier waarop wij u kunnen helpen. Er zijn al veel mensen u voorgegaan. Zij maakten een stap naar een betere toekomst.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons

Executieverkoop huis voorkomen met ons als partner