Executieveiling

Dreigt er een executieveiling van uw huis en zit u met uw handen in het haar? Bang dat er geen uitweg meer is omdat u de woning niet verkocht krijgt? Snelhuisverkopen.nl is al sinds 2004 actief in de vastgoedmarkt en gedurende die jaren hebben wij onszelf ontwikkeld tot uw oplossing. Wij komen niet met vage overeenkomsten of snelle verkooppraatjes. Daar heeft u niets aan, en wij ook niet. Wat wij u bieden is uitkomst en transparantie van zaken. Snelle, professionele service en een goed gevoel naderhand. Een EXECUTIEVERKOOP van uw woning kan te voorkomen zijn, mits u op tijd handelt. Hoe? Dat leest u hieronder.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Voorkom dat uw woning op een executieveiling terecht komt. Nog meer financiële schade, een hele hoop stress en onzekerheid zijn een aantal zaken waar u op afstevent. Neem daarom contact op met ons zodat wij u kunnen helpen. Wij hebben jarenlange ervaring in de vastgoedbranche en al vele mensen geholpen die in een soortgelijke situatie zitten als de uwe. 

Een goed bod

Zodra u contact met ons heeft opgenomen gaan we voor u aan het werk. Een van onze gekwalificeerde makelaars komt bij u op bezoek. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en kosteloos.  Samen met u wordt de situatie besproken met als doel om een gedwongen verkoop af te wenden. Binnen twee werkdagen na ons bezoek aan u brengen wij een bod uit op uw woning.

Executieveiling voorkomen

Zodra u ons bod heeft ontvangen heeft u de regie weer over uw leven en kunt u een executieveiling voorkomen. Gaat u akkoord met de prijs? Uw HUIS OPKOPEN is wat wij dan vervolgens doen. Wanneer we het eens zijn over de prijs spreken we gezamenlijk een opleverdatum af voor de woning. Op de opleverdatum ontvangt u van ons het afgesproken bedrag netto in handen bij de notaris. Zelf heeft u er kosten noch werk aan, want snelhuisverkopen.nl neemt zowel de administratie als alle bijkomende kosten op zich. Zo gemakkelijk kan uw oplossing zijn. Geen vage overeenkomsten of loze verkooppraatjes. Werken met ons betekend direct 100% zekerheid voor u.

Heeft u vragen?

Bel ons op 076 260 0139 of neem contact met ons op via ons contactformulier. Wanneer u gebruikt maakt van ons contactformulier wordt er binnen één werkdag contact opgenomen met u. Wat voor vragen u ook heeft, wij hebben de antwoorden. Ook een executieveiling van uw woning is een probleem waar wij de oplossing voor zijn.

We werken snel en professioneel

Het is belangrijk dat er snel en doortastend gehandeld wordt. U bent bij ons dan aan het juiste adres. Wij maken een afspraak met u en een gekwalificeerd makelaar komt vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Deze taxeert het huis en neemt met u de hele procedure door. Daarna ontvangt u van ons binnen twee werkdagen een bod op uw woning. Gaat u akkoord dan is de woning zo goed als verkocht. Zo makkelijk en snel kan de oplossing zijn.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons

Neem contact op met ons

U leest het, een executieveiling van uw woning is zeker te voorkomen. Evenals de stress en financiële schade die daarbij gepaard gaat. Neem contact op met ons wanneer u een oplossing zoekt. Een die voor u werkt, zonder bijkomende kosten maar wel met 100% zekerheid. U wilt toch liever ook uw aandacht kunnen vestigen op andere belangrijke zaken in uw leven? Klik HIER om direct naar het contactformulier te gaan.