Executieverkoop huis voorkomen

Een executieverkoop huis voorkomen onmogelijk? Absoluut niet! Belangrijk is dat u snel handelt wanneer u het gevoel heeft dat een executieverkoop dreigt eraan te komen. Na meer dan 12 jaar in het vak weten wij als geen ander dat een gedwongen verkoop van een woning alles behalve een pretje is. Herinneringen, zowel goede als slechte, maakten van uw huis uw thuis. Hierdoor is het natuurlijk moeilijk om afstand te moeten doen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Executieverkoop huis voorkomen

Wij zijn er om u te helpen bouwen aan een nieuw thuis. En de eerste stap daarin is om te voorkomen dat uw huis geveild wordt op een executieveiling. Wanneer u een financiële tegenslag heeft te verduren, is het laatste dat u wilt dat uw woning op een veiling terecht komt. Dit levert u een fiks verlies op en maakt uw situatie er niet beter op. Daarom is het voor u noodzakelijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met ons. Want hoe eerder u erbij bent hoe beter.  En hoe meer kans u heeft dat wij u kunnen helpen. Beter voorkomen dan genezen wordt gezegd en in dit geval is dat zeker waar. Een executieverkoop huis voorkomen doet u door tijdig stappen te ondernemen.

Wat doen wij voor u?

Wij helpen u uit de problemen!

Wanneer u contact opneemt met ons wordt u binnen één werkdag door ons gebeld om op korte termijn een afspraak met u te maken. Op deze afspraak komt een gekwalificeerd makelaar of taxateur bij u langs om de situatie met u op te nemen en om uw woning te taxeren. Dit bezoek is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. Tevens levert een aanvraag u absoluut geen verplichting op naar ons.

Nadat onze makelaar of taxateur bij u is geweest wordt er een taxatierapport opgemaakt. Vervolgens krijgt u van ons binnen twee werkdagen na het bezoek een goed bod op uw woning. Indien u daar mee akkoord gaat is alles zo goed als geregeld.

Hoe werkt snelhuisverkopen.nl?

 

Wanneer u akkoord gaat met ons bod kopen wij uw woning op. Alle papieren worden in orde gemaakt door onze medewerkers en u heeft er zelf geen werk meer van. Wel weet u van begin tot eind exact waar u staat en hoeft u dus niet bang te zijn voor rare verrassingen tijdens de procedure of naderhand. Uw HUIS OPKOPEN is met snelhuisverkopen een fluitje van een cent met onze bewezen ervaring.

Op de dag van overdracht, die wij gezamenlijk afspreken, krijgt u van ons bij de notaris het afgesproken bedrag netto in handen. Dit alles krijgt u zonder zelf werk ervan te hebben, zonder stress en zonder bijkomende kosten.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons

Executieverkoop huis voorkomen met ons als partner

Twijfel dus niet te lang wanneer u afstevent op een gedwongen verkoop van uw woning. Snelhuisverkopen.nl heeft door de jaren heen al vele mensen geholpen in een soortgelijke situatie als de uwe, en met succes! Ons team van professionals staat klaar om uw eventuele vragen die u heeft te beantwoorden. Dus twijfel niet en neem nu contact op door HIER te klikken en meteen naar het contactformulier te gaan.