Executieverkoop

Financiële terugslag, baan kwijt, sterfte of ziekte en dreigt er hierdoor een executieverkoop van uw woning aan te komen? Zit u in een dagelijkse sleur en ziet u door de bomen het bos niet meer? Laat ons u dan helpen. Hoe? Dat leggen wij u precies uit.

snelhuisverkopen executieverkoop hulp bos

Door de bomen het bos niet meer zien

U ziet door de bomen het bos niet meer. Rekeningen stapelen zich maar op, uw boodschappen kunnen er net nog van af. Geen leuke dingen voor uzelf of de kinderen. Hoe diep het bos ook lijkt, wij gidsen u er door heen. Snelhuisverkopen is al sinds 2004 actief in de vastgoedmarkt. Deze jarenlange ervaring heeft bijgedragen aan onze oplossingsgerichtheid en snelle handelswijze. Vrijwel geen situatie is ons vreemd, waardoor wij ook u kunnen helpen. Professioneel en servicegericht, maar wel met het hart op de juiste plaats. Dat zijn wij.

Een nieuwe richting

Een executieverkoop is zeker af te wenden, mits u op tijd actie onderneemt. Wij begrijpen dat een financieel moeilijke periode niet iets is wat u aan de grote klok hangt. Maar in uw situatie is snelheid een prioriteit om een oplossing veilig te stellen. Twijfel daarom niet en onderneem actie, want zo voorkomt u dat de situatie verergerd.

Bij ons zijn uw gegevens uiteraard altijd in vertrouwelijke handen en worden die gegevens niet gedeeld. U bent geen klant maar een partner en zo wordt u ook behandeld wanneer u kies voor ons. Laat ons u helpen naar een nieuwe richting in uw leven. Zodat u weer tijd heeft om u te richten op andere, belangrijke zaken.

snelhuisverkopen koffie executieverkoop afwenden

Een executieverkoop afwenden

Neem contact op met ons door het contactformulier in te vullen en te versturen. U wordt binnen één werkdag teruggebeld door ons om een afspraak met u te maken. Een gekwalificeerd makelaar of taxateur komt volledig vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Deze bespreekt uw situatie en taxeert uw woning. Binnen twee werkdagen ontvangt u vervolgens een bod op uw woning van ons. In de regel bieden wij tussen de 75% en 85% van de marktwaarde. Uiteraard is er vrijwel altijd ruimte voor onderhandeling, want wij begrijpen dat geen situatie hetzelfde is.

De oplossing

Gaat u akkoord met het bod dan is uw woning zo goed als verkocht en tegen een veel beter bedrag dan bij een executieverkoop huis. Snelhuisverkopen koopt namelijk uw woning zelf op. Wij maken alle administratie in orde en nemen u al het werk uit handen. Geen bijkomende kosten noch stress meer voor u. Gezamenlijk spreken wij een datum van overdracht af. En op de overdrachtsdatum ontvangt u van ons bij de notaris het afgesproken netto bedrag in handen. Zo snel en gemakkelijk kan uw oplossing zijn. Neem daarom nu contact op met ons.