Een gietvloer van hoge kwaliteit laten aanbrengen?

Wil je een nieuwe vloer in in een bepaalde ruimte laten aanbrengen? Kies ervoor om aan kwalitatieve gietvloer in je ruimte aan te brengen. Dit is geschikt voor bedrijfspanden, waar het voorheen vooral voor gebruikt werd. Maar ook voor particuliere woningen. Een gegoten vloer is tegenwoordig steeds meer geschikt voor moderne woningen waarbij alle vloeren gelijkvloers worden aangebracht. Maar vooral voor sanitaire ruimtes zoals badkamers en toiletten is de gietvloer ideaal.

Ideaal voor in de woonkamer, slaapkamer of badkamer

Veel mensen vinden dat het heerlijk is om over een gegoten vloer te lopen als je op blote voeten loopt. Dat is helemaal het geval als je er ook voor hebt gekozen om vloerverwarming aan te brengen. Een warme vloer die bovendien eenvoudig schoon te houden is, dat wil iedereen wel. Een gegoten vloer is ideaal voor in de woonkamer of slaapkamer maar al helemaal voor in de badkamer. Dit komt omdat de ondergrond geen vocht doorlaat.

Een professionele gietvloer voor bedrijfspanden

Tot een aantal jaar terug werd de gietvloer nog voornamelijk toegepast in bedrijfsruimtes. Niet alleen in kantoorpanden maar vooral in magazijnen en andere ruimtes waar gewerkt wordt. Dit komt omdat deze ondergrond ijzersterk is, en sommige typen gietvloeren een zware belasting aankunnen zoals machines of voertuigen die er overheen rijden. Als er behoefte is aan een type vloer die deze belasting aankan, raden we aan om eens te kijken naar de epoxyvloer. Dit is een gegoten vloer die een stuk dikker is en daardoor nog steviger.

Huur een professional in op het gebied van vloeren

Het is mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het aanbrengen van een gegoten vloer maar over het algemeen is dat niet zo handig. Er zijn namelijk diverse specialisten zoals Gietvloer.pro beschikbaar die je hiermee snel en voordelig kunnen helpen. Hoewel de initiƫle investering misschien hoog lijkt te zijn, gaat de vloer ook erg lang mee en daardoor betaal je op de lange termijn niet veel.

Bel direct

076-2600139