Handige verlichting voor je verhuizing

Een verhuizing plan je zo nauwkeurig mogelijk. Toch kan het gebeuren dat er wat dingen niet helemaal verlopen zoals plan. Het duurt bijvoorbeeld langer om de verhuiswagen in te laden en om de meubels uit de woning te krijgen. De tijd gaat razendsnel voorbij en zo zijn jullie in de late uurtjes nog steeds bezig met verhuizen. In het donker zie je geen hand voor ogen, dus is het handig dat je zorgt dat je alvast de juiste verlichting tot je beschikking hebt.

Een bouwlamp is altijd handig

Van verhuizen in het donker komen alleen maar ongelukken, zorg daarom dat er altijd een mogelijkheid is om iets te verlichten. Zowel binnen als buiten. In dit geval is een bouwlamp de ideale oplossing. Deze kan je gemakkelijk verplaatsen naar de verschillende woonruimtes, staat altijd stevig en kan wel tegen een stootje. Daarom is dit ook de ideale verlichting voor buiten. Houd er wel rekening mee dat er behoorlijk wat licht van een bouwlamp afkomt en dat je hiermee de buren tot last kan zijn als zij ook in de late uurtjes nog in een enorme bak met licht zitten. Denk er daarom goed over na waar je de lamp op richt.

Veilig rijden

Goed, de laatste inboedel staat op de aanhanger en het is tijd om te gaan rijden. Maar dan doet de verlichting van de aanhanger het niet meer. Rijd je in dit geval door of doe je daar gelijk iets aan? We kunnen je gelijk vertellen dat de tweede optie de goede is. Want rijden met een aanhanger zonder verlichting kan jou niet alleen een hoge boete opleveren, maar het is ook nog eens zeer gevaarlijk omdat andere weggebruikers je dan niet kunnen zien. Je gaat immers ook niet de weg op als alle lampen van je auto defect zijn. Zorg daarom altijd voor een alternatief en regel ook led verlichting voor je auto. Deze kan je makkelijk aanbrengen op de auto en de aanhanger, zodat je prima te zien bent op de weg.

Verlichting in je nieuwe woning

Eenmaal aangekomen in het nieuwe huis heb je natuurlijk ook weer licht nodig. Zeker als je hier gelijk blijft slapen. Regel dit daarom ook voor de dag van de verhuizing. Lukt het niet om gelijk een lamp te bevestigen? Zet dan een losse lamp in elke woonruimte neer, zodat jij en de rest van het gezin zich in ieder geval kunnen redden voor de eerste nacht. Dan weet je in ieder geval wat de eerste taak is voor de volgende dag.

Bel direct

076-2600139