huis opkopen nieuws

Zit u in een situatie dat ervoor zorgt dat u snel uw huis wilt verkopen? Laat dan uw huis opkopen door ons

Welke reden het ook moge zijn, wij kunnen uw woning, bedrijfspand of huis vandaag nog opkopen. Wij hebben veel ervaring in het bepalen van de waarde en u krijgt van ons een gegarandeerd bedrag. In de praktijk komt dit neer dat wij vaak 90% van de marktwaarde bieden.

Ondanks dat het fijn is dat wij snel uw woning opkopen, is een goede service van net zo groot belang. Wij bespreken samen de wensen, omstandigheden en mogelijkheden en nemen als uitgangspunt een duidelijke en snelle service met heldere afspraken.

huis opkopen kan zo binnen 1 week gedaan worden

 

Wij zijn niet het oudste bureau maar zijn wel zeer ervaren en gespecialiseerd in het opkopen van uw huis, woning of kantoorpand. Met ruim 10 jaar ervaring en een goede staat van diensten zijn wij instaat om snel uw huis op te kopen.

Dit biedt u zekerheid dat u snel van uw woning af bent. Op deze manier bespaart u ook nog eens veel geld en voorkomt u eventuele dubbele maandlasten.

Voorkom hoge courtagekosten door het inzetten van een makelaarskantoor voor het verkopen van uw huis. Snelhuisverkopen.nl rekent geen hoge courtagekosten, maar zorgt voor een duidelijke en snelle afhandeling van het opkopen van uw huis.

Wilt u meer informatie ontvangen over hoe u uw huis kunt verkopen aan ons vul dan het online formulier in of neem telefonisch contact op met onze helpdesk. Na het invullen van het online formulier ontvangt u snel een aanbod voor het opkopen van uw woning.

Het is mogelijk dat wij uw huis opkopen binnen 1 week. Dit alles natuurlijk onder begeleiding van de Notaris.