Huis opkoper

Bent u op zoek naar een betrouwbare huis opkoper? Dan bent u bij snelhuisverkopen.nl aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 2004 actief in de vastgoedsector en onze specialiteit is het opkopen van huizen. Wij hebben veel ervaring en dat resulteert in een professionele en transparante manier van werken. Wij bieden niet alleen de beste prijs, maar handelen ook de gehele administratie voor u af. Zo blijft u een hoop werk en extra kosten bespaard. Professioneel, eerlijk en betrouwbaar handelen staan bij ons centraal. Als huis opkoper hebben we al veel mensen kunnen helpen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Soms is het nodig om direct uw huis te verkopen. Bijvoorbeeld als er een executieveiling dreigt. Maar ook als u in een scheiding ligt, al een ander droomhuis hebt gekocht of een baan in een andere regio heeft gekregen, kan snel verkopen nodig zijn. Een huis opkoper biedt dan uitkomst. Bij ons bent u verzekerd van succes. Omdat wij veel ervaring hebben en de huizenmarkt goed kennen, is het vaak al mogelijk om uw woning binnen een week te verkopen. Wij hebben ongeacht uw situatie een passende oplossing.

Werkwijze

Wij hebben service hoog in het vaandel staan. U wordt dan ook professioneel begeleid tijdens het hele proces. Wij bieden u een compleet pakket. Dat houdt in dat de taxatie- makelaars- en notariskosten voor onze rekening zijn. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Dat kan via het contactformulier of telefonisch. Wij maken dan een afspraak om bij u langs te komen. Een professionele makelaar of taxateur komt uw woning bezichtigen en binnen twee dagen ontvangt u van ons een reëel bod op uw woning. In de regel bieden wij 75 tot 85 procent van de waarde. Zodra we overeenstemming hebben over de prijs wordt de dag van overdracht met u besproken en gaan we aan de slag om alles administratief af te handelen. U hoeft zelf niks te doen.

Uw partner

Met snelhuisverkopen.nl als partner wordt uw huis opkopen geen ellenlang proces maar een fluitje van een cent. Weg met die onzekerheid en stress die veelal hand in hand gaat met de verkoop van een woning. U kunt in sommige gevallen beter kiezen voor een betrouwbare huis opkoper. Wilt u meer weten over het proces of over wat wij voor u kunnen betekenen als huis opkoper? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze goed opgeleide medewerkers staan graag voor u klaar.

Indien er vragen of onduidelijkheden zijn, wordt u te allen tijde vakkundig geholpen. Klanttevredenheid is bij ons een kernwaarde.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons

Wanneer wij uw huis opkopen kunt u gerust zijn

Snelhuisverkopen

Dus waarom zou u voor snelhuisverkopen.nl kiezen?

Kiezen voor ons betekend kiezen voor 100% zekerheid. Maar ook voor;

 Expertise en ervaring. Meer dan 12 jaar in de vastgoedbranche, dus echte professionals.

 Een gratis en vrijblijvende taxatie van uw woning. Geen verplichtingen naar snelhuisverkopen

 Doeltreffend en snel handelen. Vaak is het mogelijk om uw woning te verkopen binnen één week.

 Transparantie en eerlijkheid. Binnen één werkdag weet u of wij uw aanvraag in behandeling nemen.

75 tot 85 procent

van de waarde

Geen Bijkomende

kosten

Altijd

Een goed en reëel bod op uw woning