Huis verkopen aan makelaar

Wij zijn een betrouwbare partner wanneer u overweegt om uw huis verkopen aan makelaar. Hoe werkt het en wat moet u doen? Uw woning verkopen aan een makelaar kan diverse redenen hebben.

Waarom huis verkopen aan makelaar ?

huis verkopen aan makelaar

 

U heeft de droombaan baan gekregen in een ander deel van Nederland, of misschien gaat u zelfs wel naar het buitenland om daar uw geluk te beproeven. Of u wilt een executieveiling huizen voorkomen. Redenen om snel te willen verkopen dan zijn wij de beste optie!

Wij kunnen u snel verder helpen. Contact met ons leggen is eenvoudig

Onze organisatie is gespecialiseerd in onze markt! Neem contact met ons op en wij regelen de rest. Klik hier en vul ons contactformulier in. Wij nemen dan direct contact met u op en gaan samen met u aan de slag en kunnen samen uw woning verkopen aan een makelaar of niet.

Maar natuurlijk kunt u ons ook bellen, voor informatie of om meteen een afspraak te maken. Uiteraard is het geheel kosteloos om contact met ons op te nemen en natuurlijk is het geheel vrijblijvend.

De taxatie en het bod voor het verkopen van uw woning aan een makelaar.

Een van onze beëdigde makelaars of taxateurs komt bij u langs en lopen samen met u door de woning. Er wordt meteen een taxatierapport opgemaakt. De makelaar werkt dit later die dag verder uit en binnen 24 uur ontvangt u van ons een taxatierapport en een zeer reëel bod.Vanaf dat punt gaan we verder.

huis verkopen aan makelaar infographic

Overeenstemming

Wanneer we het eens zijn over de prijs, spreken we de overdrachtsdatum vast en gaat de notaris aan de slag. Voor u is het interessant om te weten dat u het afgesproken verkoopbedrag netto in handen krijgt. Alle kosten worden door ons gedragen ook wanneer wij het het huis aan een makelaar verkopen.

Overdracht:

De overdracht vindt uiteraard plaats via de notaris. Wij zijn uw betrouwbare partner. Het hele proces is transparant en u bespaart u de verkoopstress en andere negatieve zaken wanneer u uw woning gaat verkopen. Geen onzekerheid, niet telkens het huis poesten wanneer een er belangstellende langskomt. U kunt uw energie in andere zaken steken wanneer wij uw woning verkopen aan een makelaar.

Wij doen alles, maar u houdt alles in eigen hand!

Tijdens het hele proces houdt u de touwtjes in handen. Wij doen al het werk, maar u blijft degene die de leiding heeft. Een prima uitgangspunt want u heeft eigenlijk alleen maar voordelen.

Het blijft uw beslissing en zijn wij uw partner. Vanaf het begin heeft u de leiding, maar u bent meteen ook zeker van het eindresultaat. Zonder spanning en  andere rompslomp bent u zeker van het verloop.

huis verkopen aan makelaar informatie

Wilt u ook uw huis verkopen aan een makelaar?

Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Wij komen bij u langs en binnen enkele dagen weet u hoe u ervoor staat en wat de mogelijkheden zijn wanneer u met ons in zee gaat. www.snelhuisverkopen.nl uw betrouwbare partner en wij maken onze naam waar! Wij hebben jaren ervaring met het kopen en verkopen van huizen aan makelaars.

Wij bieden ook verhuisgarantie en een duidelijke werkwijze