Huis verkopen aan makelaar

Wij zijn een betrouwbare partner wanneer u overweegt om uw huis verkopen aan makelaar. Hoe werkt het en wat moet u doen? Uw woning verkopen aan een makelaar kan diverse redenen hebben.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Waarom uw huis verkopen aan een makelaar?

Heeft u er weleens aan gedacht om uw huis te verkopen aan een makelaar? Bij snelhuisverkopen.nl is dat een optie. U weet zeker dat u snel uw huis verkoopt tegen een reëel bod. Geen dubbele kosten meer, geen stress en geen onzekerheid. Wij zijn er om u te helpen. Naast een snelle en professionele service krijgt u van ons ook begeleiding van begin tot eind. Zo weet u zeker dat u niet voor nare verrassingen komt te staan naderhand. Een huis verkopen aan een makelaar is een goed idee als u bijvoorbeeld snel uw woning wilt verkopen.

Snel verkopen

Misschien heeft u al een ander droomhuis gevonden en zit u niet te wachten op dubbele lasten en onzekerheid. Of u zit middenin een scheiding en wilt uw gezamenlijke huis zo snel mogelijk verkopen. Het kan ook zijn dat een executieveiling dreigt die u graag wilt voorkomen. Uw huis verkopen aan een makelaar kan dan uitsluitsel bieden. Bij snelhuiskopen.nl kunnen we de verkoop al binnen een week regelen. En niet geheel onbelangrijk om te vermelden, alle bijkomende kosten komen voor onze rekening.

Zeg maar dag tegen duizenden euro’s aan courtage, makelaars- en advertentiekosten die u heeft wanneer u werkt met een reguliere makelaar. Wij nemen de administratieve afhandeling volledig voor onze rekening, evenals de kosten. Snel uw huis verkopen aan een makelaar doet u met ons als uw professionele en betrouwbare vastgoedpartner.

Werkwijze

Geen verkoopstress of papierwinkel, uw woning verkopen is bij ons snel gedaan. Wij zijn al meer dan twaalf jaar dé betrouwbare partner in vastgoed en daardoor zeer ervaren. Die ervaring heeft er voor gezorgd dat onze processen feilloos zijn en maakt het voor u mogelijk uw woning in zeer korte tijd te verkopen. Tegen een zeer goed bod en zonder bijkomende kosten. Het enige wat u moet doen is het aanvraagformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Vervolgens komt een makelaar uw woning taxeren en binnen twee dagen brengen wij een bod uit op uw woning. Als u hiermee akkoord gaat, spreken we een datum af voor de overdracht van uw woning. U ontvangt dan het afgesproken bedrag netto bij de notaris. Honderd procent betrouwbaar en u heeft geen stress of kopzorgen meer. Wilt u meer weten over hoe het werkt als u een huis wilt verkopen aan een makelaar? Neem dan contact met ons en wij helpen u graag verder.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons

Wij doen alles, maar u houdt alles in eigen hand!

Tijdens het hele proces houdt u de touwtjes in handen. Wij doen al het werk, maar u blijft degene die de leiding heeft. Een prima uitgangspunt want u heeft eigenlijk alleen maar voordelen.

Het blijft uw beslissing en zijn wij uw partner. Vanaf het begin heeft u de leiding, maar u bent meteen ook zeker van het eindresultaat. Zonder spanning en  andere rompslomp bent u zeker van het verloop.

Wilt u ook uw HUIS VERKOPEN AAN EEN MAKELAAR?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP EN MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK.

Wij komen bij u langs en binnen enkele dagen weet u hoe u ervoor staat en wat de mogelijkheden zijn wanneer u met ons in zee gaat. WWW.SNELHUISVERKOPEN.NL uw betrouwbare partner en wij maken onze naam waar! Wij hebben jaren ervaring met het kopen en verkopen van huizen aan makelaars.

Wij bieden ook VERHUISGARANTIE en een duidelijke WERKWIJZE