Huis verkopen aan vastgoedmakelaar

Denkt u erover om uw huis te verkopen aan een vastgoedmakelaar? Dan kan snelhuisverkopen.nl u van dienst zijn. Soms is het nodig om snel uw huis te verkopen. En zit u ook niet te wachten op allerlei extra kosten zoals makelaars- en notariskosten. Dan is een huis verkopen aan een vastgoedmakelaar een goed alternatief. U krijgt niet te maken met stress, extra kosten of veel papierwerk. Wij nemen u alles uit handen. En als u echt snel uw woning wilt verkopen, bijvoorbe eld omdat er een executieveiling dreigt, dan kunnen wij u al binnen een week helpen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Waarom kiezen voor vastgoedmakelaar?

U wilt uw huis verkopen aan een vastgoedmakelaar maar u weet niet precies hoe dat werkt? Wij leggen u het graag uit. Uw huis zelf verkopen zonder de hulp van een makelaar lijkt een onmogelijke klus, zeker als u de huizenmarkt niet goed kent. Bent u bang voor torenhoge kosten, onzekerheid en stress? Niet als u aanklopt bij snelhuisverkopen.nl. Wij zijn al meer dan tien jaar actief in de vastgoedbranche en hebben onze werkwijze geperfectioneerd en vereenvoudigd tot maar drie stappen. Wanneer u met ons werkt nemen wij alles van u over. Zonder bijkomende kosten en zonder stress.

Hoe werkt het?

Dankzij onze eenvoudige en transparante werkwijze is uw huis verkopen zonder makelaar bij ons in vertrouwde handen. Onze werkwijze bestaat namelijk uit maar drie eenvoudige stappen en daarom staat u in zeer korte tijd bij de notaris om het netto afgesproken bedrag te ontvangen. Het eerste wat u moet doen is het aanvraagformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om alles met u door te spreken. En we maken direct een afspraak voor een bezichtiging. Een Beëdigd taxateur of makelaar taxeert uw woning op waarde en beoordeelt of deze in aanmerking komt om direct gekocht te worden door ons. Binnen twee dagen na de taxatie brengen wij een bod uit op uw woning. Dit is een reëel bod, in de regel ligt dit tussen de 75 en 85 procent van de waarde. Als er een overeenstemming is over de prijs wordt er geheel in overleg een opleveringsdatum afgesproken en er wordt een voorlopig koopcontract opgesteld. Transparant, eerlijk en alle kosten komen voor rekening van snelhuisverkopen.nl. U ontvangt het afgesproken bedrag netto in handen. Dus wilt u net als vele anderen voor u ook het beste bod ontvangen en uw huis direct verkopen aan een vastgoedmakelaar? Vul dan nu het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Wij werken voor u

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons

Wij zijn uw partner