Huis verkopen en terug huren

U wilt graag zo snel mogelijk uw huis verkopen? Maar het liefste wel in uw woning blijven wonen? Financiële terugslag kan betekenen dat u op korte termijn uw huis wilt verkopen. Uniek aan snelhuisverkopen.nl is dat u bij ons uw huis kunt verkopen en er vervolgens gewoon in kunt blijven wonen. Uw huis verkopen en terug huren is wat u dan doet.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Wie zijn wij?

Snelhuisverkopen.nl is al sinds 2004 actief in de vastgoedmarkt. Door de jaren heen hebben wij een goede en betrouwbare naam opgebouwd als vastgoedspecialist. Onze unieke en professionele manie van werken garandeert u van succes. Geen ellenlange formulieren of vreemde afspraken. Maar snel, duidelijk en eerlijk.

 

Huis verkopen en terug huren, hoe werkt dat?

Wanneer u ons contactformulier invult wordt er binnen één werkdag contact opgenomen met u om een afspraak te plannen. Een van onze gekwalificeerde makelaars of taxateurs komt geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Deze neemt de situatie met u op en taxeert uw woning. Vervolgens krijgt u van ons binnen twee werkdagen een goed bod op uw woning. Geen situatie is hetzelfde en daarom is er vrijwel altijd ruimte voor onderhandeling over de uiteindelijke prijs. Gaat u akkoord met ons bod dan is uw woning zo goed als verkocht.

Huis opkopen

 

Uw HUIS OPKOPEN is de volgende stap in onze doeltreffende procedure. Snelhuisverkopen.nl koopt zelf uw huis en verhuurt het vervolgens aan u. Zo is uw woning wel verkocht maar hoeft u er geen afscheid van te nemen. Op deze wijze hebben wij door de jaren heen al vele mensen mogen helpen. Onze procedure bestaat maar uit drie eenvoudige stappen. Dit garandeert zowel u als ons van een snelle, maar prettige en professionele samenwerking.

Eén formulier

Vul het aanvraagformulier in, en wij nemen dan spoedig contact met u op.

Snelle beoordeling

Een Beëdigd taxateur en/of makelaar taxeert uw woning op waarde en beoordeelt of deze in aanmerking komt om direct gekocht te worden door ons. 

Snel aanbod

Gratis en snel een aanbod op uw woning. Wij brengen binnen 2 dagen na de taxatie van uw woning een reëel aanbod uit. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons

De afhandeling

Wanneer u ons bod accepteert spreken we gezamenlijk een overdrachtsdatum af en maken wij de papieren in orde. U heeft zelf geen werk meer van de administratie want wij nemen dat volledig voor onze rekening. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken over kosten, want snelhuisverkopen.nl neemt ook alle bijkomende kosten op zich. Op de overdrachtsdatum krijgt u vervolgens bij de notaris het afgesproken netto bedrag in handen. Zo gemakkelijk kan het zijn. U heeft uw huis verkocht en een mooi bedrag in handen, maar u hoeft niet uit uw woning. Zoals u ziet is uw huis verkopen en terug huren hartstikke goed mogelijk. Helemaal wanneer u kiest voor ons als uw partner.

De voordelen voor u

Wanneer u kiest voor ons als uw partner kiest u voor;

  • Direct 100% zekerheid
  • Bespaar duizenden euro’s aan courtage, makelaars-, advertentie- en notariskosten
  • Een goed bod op uw woning
  • Transparant en eerlijk zakendoen
  • uw gegevens in vertrouwde handen
  • Geen bijkomende kosten

Kies voor kwaliteit en service

Kiezen voor ons als uw partner is kiezen voor kwaliteit, service en snelheid. Onze unieke en doeltreffende methode heeft al vele mensen voor u geholpen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan nu CONTACT op.