Huis verkopen zonder makelaar

Wilt u zelf uw huis verkopen zonder makelaar? Met snelhuisverkopen.nl als uw partner verkoopt u zelf uw huis zonder rompslomp of hoge rekeningen naderhand. Een huis verkopen is een grote stap. Als u de verkoop aan een makelaar overlaat, geeft u eigenlijk de controle uit handen. U weet niet hoe hoog de kosten zijn en hoe lang het gaat duren voordat uw woning verkocht is. Dat kan voor een hoop onzekerheid en stress zorgen. Direct naar ons contactformulier? Klik HIER

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Honderd procent zekerheid

Stel dat u wél de regie houdt en uw huis gaat verkopen zonder makelaar. U heeft dan de zekerheid over hoeveel geld u ontvang voor uw woning en wanneer uw huis verkocht wordt. En u krijgt niet te maken met bijkomende kosten. U weet precies waar u aan toe bent. Snelhuisverkopen.nl is een gerenommeerde vastgoedonderneming met meer dan twaalf jaar ervaring in de markt. Daardoor kunnen we altijd de hoogst mogelijke service bieden. Uw huis verkopen zonder makelaar is met onze eenvoudige werkwijze niet ingewikkeld. Dus geen stress maar honderd procent zekerheid.

De Voordelen wanneer u werkt met ons:

  • 100% zekerheid
  • Geen bijkomende kosten
  • Gegarandeerd het beste bod
  • Professioneel en transparant handelen
  • U weet precies waar u staat

Geen ellenlange tijd wachten op de verkoop van uw woning, geen talloze bezichtigingen en al zeker geen torenhoge kosten.

Wij kopen uw woning op en wij nemen alle kosten voor rekening. Tevens heeft u geen werk meer aan de administratieve afhandeling, ook dat nemen wij over van u.

Snelle en professionele verkoop

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld via ons contactformulier. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op om het aanvraagformulier met u door te nemen. We maken dan direct een afspraak om bij u langs te komen. Een gekwalificeerd makelaar of taxateur komt geheel vrijblijvend en kosteloos uw woning taxeren en neemt de situatie met u door. Het taxatierapport wordt vervolgens uitgewerkt en binnen twee werkdagen krijgt u van ons een reëel bod op uw woning. Wij kopen namelijk zelf uw woning op, waardoor u verzekerd bent van een snelle en professionele verkoop van uw woning. Wanneer u akkoord gaat met ons bod maken wij alle administratie in orde. Ook spreken we gezamenlijk een datum van overdracht af bij de notaris. Op de overdrachtsdatum krijgt u van ons bij de notaris het afgesproken netto bedrag in handen.

Veel geld besparen

Als wij uw huis opkopen, bespaart u duizenden euro’s. U heeft namelijk geen kosten aan een makelaar, advertenties, courtage of een notaris. Want wij nemen de gehele administratie op ons en alle bijkomende kosten. Dat scheelt u niet alleen een hoop geld, maar ook tijd. Zodat u zich kunt richten op de verhuizing naar een andere woning. Het is daarom ook niet gek dat steeds meer mensen ervoor kiezen om hun woning te verkopen zonder makelaar. Wilt u meer informatie over een huis verkopen zonder makelaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons

Wij doen alles, maar u houdt alles in eigen hand!

Wij begrijpen dat de verkoop van een woning stressvol kan zijn. Maar u ziet het, eenvoudig uw huis verkopen zonder makelaar doet u met ons. Vooraf weet u waar u aan toe bent en wij kopen de woning van u op de afgesproken datum. Geen onzekerheid, geen stress en geen onverwachte kosten.

Daarom zijn wij de betrouwbare huizenpartner die voor u werkt. Dus ook uw huis verkopen zonder makelaar? En wilt u ook meteen het beste bod ontvangen op uw woning? Vul dan nu het CONTACTFORMULIER in.