Huis verkopen zonder makelaar

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar en zonder bijkomende kosten? En de garantie hebben dat uw huis verkocht wordt tegen het beste bod? Professioneel en met meer dan 12 jaar ervaring zijn wij bij uitstek uw partner. Wij hebben al vele mensen voor u geholpen met de verkoop van hun woning en dat is niet zonder reden. Al actief in de vastgoedmarkt sinds 2004 hebben wij gedurende de jaren een gedegen reputatie opgebouwd als betrouwbare en professionele vastgoedhandelaar. Wij handelen volgens een aantal kernwaarden en daar wijken wij nooit van af. Onze werkwijze is professioneel, maar zeer eenvoudig. In drie eenvoudige stappen kunt u uw woning verkopen met ons als uw partner. Direct naar ons contactformulier? Klik hier

Huis verkopen zonder makelaar. Hoe werkt dat?

Wanneer u contact opneemt met ons komt er geheel vrijblijvend en kosteloos een beëdigd makelaar of taxateur langs. Deze neemt de situatie met u op en taxeert uw woning. Vervolgens ontvangt u binnen twee werkdagen van ons een reëel bod op uw woning. Wanneer we overeenstemming bereiken over de prijs maken we alles administratief in orde en spreken we gezamenlijk een datum van overdracht af. Op de dag van overdracht ontvangt u bij de notaris het afgesproken netto bedrag in handen. Zo eenvoudig kan het zijn. Wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.
Infographic van huis verkopen zonder makelaar

De Voordelen wanneer u werkt met ons:

  • 100% zekerheid
  • Geen bijkomende kosten
  • Gegarandeerd het beste bod
  • Professioneel en transparant handelen
  • U weet precies waar u staat

Geen ellenlange tijd wachten op de verkoop van uw woning, geen talloze bezichtigingen en al zeker geen torenhoge kosten. Wij kopen uw woning op en wij nemen alle kosten voor rekening. Tevens heeft u geen werk meer aan de administratieve afhandeling, ook dat nemen wij over van u.

huis verkopen zonder makelaar informatie

Een betrouwbare naam

Wij zitten al vanaf 2004 in de vastgoedbranche en kennen alle ins en outs. Meer dan 12 jaar ervaring heeft bijgedragen aan de goede, betrouwbare naam die we hebben opgebouwd. Gedurende deze tijd hebben wij onze processen volledig geoptimaliseerd en hebben we al vele mensen mogen helpen met hun huis verkopen zonder makelaar. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een professionele onderneming. Geen loze verkooppraatjes of vreemde voorwaarden. Vanaf het begin weet u precies waar u aan toe bent.

100% zekerheid

De verkoop van een woning gaat veelal gepaard met onzekerheid, stress en hoge kosten. Meer dan 12 jaar in het vak heeft ons dat ook geleerd. Daarom werken wij vanuit een aantal kernwaarden en stellen wij u en uw wensen centraal. U bent geen klant van ons, maar een partner. Verkoop via een makelaar is vaak onzeker en hoge kosten zijn niet vreemd. Wij bieden u 100% zekerheid wanneer u met ons in zee gaat. Vanaf het begin weet u waar u staat en wat de te nemen stappen zijn. Snelhuisverkopen.nl werkt professioneel, transparant en eerlijk.

huis verkopen zonder makelaar informatie 2

Wij begrijpen dat de verkoop van een woning stressvol kan zijn. Maar u ziet het, eenvoudig uw huis verkopen zonder makelaar doet u met ons. Vooraf weet u waar u aan toe bent en wij kopen de woning van u op de afgesproken datum. Geen onzekerheid, geen stress en geen onverwachte kosten.

Daarom zijn wij de betrouwbare huizenpartner die voor u werkt. Dus ook uw huis verkopen zonder makelaar? En wilt u ook meteen het beste bod ontvangen op uw woning? Vul dan nu het contactformulier in.

Wij kopen woningen en panden in heel Nederland en zijn o.a. actief rondom;