Huis verkopen zonder makelaar in Almelo

Woont u in Almelo en wilt u graag snel uw huis verkopen zonder makelaar? Dat kan! Volledig risicovrij, 100% zekerheid en totaal geen stress. Wij kopen uw huis op in Almelo tegen een reëel bod. Wij zijn niet zomaar een huizen opkoper, wij zijn uw partner! Een huis kopen of verkopen is vaak een emotionele stap en wij nemen die graag met u.

huis verkopen zonder makelaar Almelo en omgeving

Uw huis verkopen zonder makelaar Almelo, hoe werkt dat?

Wanneer uw contact met ons opneemt, dan krijg u zo snel mogelijk bericht van ons voor het inplannen van een persoonlijk en vrijblijvend gesprek op locatie bij u. Tijdens onze kennismaking bespreken wij uw specifieke situatie en taxeren wij uw woning direct. Binnen 48 uur na de taxatie zal u van ons een goed bod ontvangen dat gegarandeerd het beste bod is! Wanneer wij het samen eens zijn geworden over de prijs bespreken wij de overdrachtsdatum. Op de dag van overdracht zal in het bij zijn van de notaris het volledige netto bedrag direct op uw bank rekening worden gestort.

Stress en onzekerheid daar zit niemand op te wachten en daarom zorgen wij voor een 100% zekerheid en een stress vrije verkoop voor u. Wij garanderen dat er geen onverwachte kosten zijn en dat wij alle kosten voor onze rekening nemen.

Uw huis verkopen zonder makelaar Almelo is dus mogelijk en zeer eenvoudig. Slechts één online formulier invullen of telefonisch een afspraak maken!

U hoeft zich geen zorgen te maken over kijkers en alle andere vaak zenuwslopende ondernemingen die u moet uithalen om uw huis te kunnen verkopen. Uw huis verkopen zonder makelaar aan ons is ook nog eens voordelig!

  • Geen makelaars kosten,
  • Geen notaris kosten,
  • Geen onverwachte kosten die de hoek om komen kijken voor het verkopen van uw huis,
  • Dus 100% zekerheid!

 Huis verkopen zonder makelaar in Almelo wij nemen alle kosten op ons

Huis verkopen zonder makelaar Almelo is snel, eenvoudig en betrouwbaar

Wij kopen al meer dan 10 jaar woningen en andere panden zonder makelaars op. Onze referenties spreken voor zich. Wij zijn een betrouwbare partij en geven u altijd het beste bod. Gaat u snel verhuizen? Wilt u geen dubbele kosten? Geen stress? Wij bieden u onze verhuisgarantie! Met het verhuisgarantie certificaat bent u volledig verzekerd dat wij uw oude woning zullen kopen voor het bedrag dat wij samen afspreken. Zo is uw huis verkopen Almelo een zekerheid! Geen dubbele lasten of stress van de verkoop. U kunt zich volledig focussen op uw nieuwe woning of andere belangrijke zaken.

Regel het snel en gemakkelijk bij snelhuisverkopen.nl

Wilt u dus graag uw woning in Almelo verkopen zonder tussenkomst van een makelaar? Professioneel en snel geregeld en tegen het beste bod? Neem vrijblijvend contact op en maak een afspraak.
 Huis verkopen zonder makelaar in Almelo infographic