Huis verkopen zonder makelaar in Leeuwarden

Woont u in Leeuwarden en wilt u graag snel uw huis verkopen zonder makelaar? Dat kan! Volledig risico vrij, 100% zekerheid en totaal geen stress. Wij kopen uw huis op in Leeuwarden tegen een reëel bod. Wij zijn niet zomaar een opkoper, wij zijn uw partner! Een huis kopen of verkopen is vaak een emotionele stap en wij nemen die graag met u.

Huis verkopen zonder makelaar Leeuwarden vul eenvoudig het contactformulier in en wij nemen met spoed contact met u op

Uw huis verkopen zonder makelaar Leeuwarden, hoe werkt dat?

Wanneer uw contact met ons opneemt, dan krijg u zo snel als mogelijk bericht van ons voor het inplannen van een persoonlijk en vrijblijvend gesprek op locatie bij u. Tijdens onze kennismaking bespreken wij uw specifieke situatie en taxeren wij uw woning direct. Binnen 48 uur na de taxatie zal u van ons een goed aanbod ontvangen dat gegarandeerd het beste bod is! Wanneer wij het samen eens zijn geworden over de prijs, dan bespreken wij de overdrachtsdatum. Op de dag van overdracht zal in het bij zijnde van de notaris het volledige netto bedrag direct op uw bank rekening worden gestort.

Stress en onzekerheid daar zit niemand op te wachten en daarom zorgen wij voor een 100% zekerheid en een stress vrije verkoop voor u! Wij garanderen dat er geen onverwachte kosten zijn en dat wij alle kosten voor onze rekening nemen.

Uw huis verkopen zonder makelaar Leeuwarden is dus mogelijk en zeer eenvoudig, slechts één online formulier invullen of telefonisch een afspraak maken!

U hoeft zich geen zorgen te maken over kijkers en alle andere vaak zenuwslopende ondernemingen die u moet uithalen om uw huis te kunnen verkopen. Uw huis verkopen zonder makelaar aan ons is ook nog eens voordelig!

Bij ons heeft u; 

  • Geen makelaars kosten,
  • Geen notaris kosten,
  • Geen onverwachte kosten naderhand voor het verkopen van uw huis,
  • Geen verborgen en of onnodige kosten,
  • Wél 100% zekerheid!

Huis verkopen zonder makelaar in Leeuwarden wij nemen alle kosten op ons

Huis verkopen zonder makelaar Leeuwarden is snel, eenvoudig en betrouwbaar!

Wij kopen al meer dan 10 jaar woningen en andere panden zonder makelaars op. Onze referenties spreken voor zich. Wij zijn een betrouwbare partij en geven u altijd het beste bod. Gaat u snel verhuizen? Wilt u geen dubbele kosten? Geen stress? Wij bieden u onze verhuisgarantie! Met het verhuisgarantie certificaat bent u volledig verzekerd dat wij uw oude woning zullen kopen voor het bedrag dat wij samen al hebben afgesproken. Geen dubbele lasten of onzekerheid, u kunt zicht volledig focussen op uw nieuwe woning.

Regel het snel en gemakkelijk bij snelhuisverkopen.nl

Wilt u graag uw huis verkopen zonder makelaar Leeuwarden en omgeving? Geen bijkomende kosten, wél de beste service en het hoogste bod? Dan zijn wij uw partner. Neem daarom nu contact op en maak een afspraak.

Huis verkopen zonder makelaar in Leeuwarden infographic