Huis verkopen

HUIS VERKOPEN? Neemt u dan contact met ons op en het gaat verder bijna vanzelf. Wij zijn al sinds 2004 een betrouwbare partner wanneer het over de huizenmarkt gaat. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Huis verkopen zonder extra kosten

Contactformulier

Ondervind zelf of wij u verder kunnen helpen met uw woning verkopen. Vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op, nemen uw gegevens door en maken een inventarisatie van uw vragen. Zo snel mogelijk worden al uw vragen meteen beantwoord. Wilt u uw woning verkopen dan maken we meteen een afspraak en komt er een beëdigd makelaar of taxateur bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Emoties

Een huis verkopen gaat altijd gepaard met emoties. Ooit heeft u de woning wellicht gekocht met bepaalde verwachtingen en dromen. Ook al gaat u het huis weg doen om elders uw dromen na te jagen, u laat toch weer mooie herinneringen achter.

Die prachtige struik in de achtertuin die u heeft gepland om een bijzondere reden of hoe heerlijk u samen heeft genoten van de gezellige nazomerse avonden in de aangebouwde serre. Vaak is het heel naar om allerlei vreemde mensen door uw huis te laten struinen teneinde het te verkopen.

Huis verkopen zonder stress

Dit is allemaal niet nodig. U neemt contact op met ons en wij nemen u alles uit handen. Geen verkoopstress, geen massa’s mensen door uw dierbare woning, geen onzekerheid. Zodra nze MAKELAAR samen met u door de woning heeft gelopen, wordt er een taxatierapport opgemaakt en binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons dit rapport en een goed bod op uw woning. 

Uw huis verkopen? Wij garanderen u een reëel aanbod!

 

Er ligt dan een bod en het is aan u hoe daar mee om te gaan. Wij garanderen u een reëel bod. belangrijk om te weten dat u dit verkoopbedrag netto in handen zal ontvangen. Dit houdt in dat wij alle kosten voor onze rekening nemen. U weet precies waar u aan toe bent. Geen onverwachte kosten waar u geen rekening mee geeft gehouden. Transparant en duidelijk! 

De beslissing

Zodra er overeenstemming is over de prijs, wordt de opleverdatum samen met u bepaald. U kunt zelf doorgaan met het plannen van de zaken rondom uw nieuwe woning. Dit levert over het algemeen al voldoende stress op.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons

Uw woning opkopen is mogelijk!

De overdracht van uw huis

Deze vindt plaats op de geplande datum. De akte passeert bij de notaris en u ontvangt het afgesproken verkoopbedrag netto in handen. U kunt beginnen aan de rest van uw leven in uw nieuwe woning. De afhandeling van uw oude woning heeft u niets aan inspanning gekost, het heeft louter opgebracht. 

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u uw woning verkopen zonder gedoe en zonder stress. Het is echt mogelijk. Neem contact met ons op via het CONTACTFORMULIER, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn. Ook een mogelijkheid is het inschakelen van een VASTGOEDHANDELAAR

Wij bieden ook: HUIS VERKOPEN AAN MAKELAAR. Mocht u vragen hebben neem dan contact op via onze KLANTENSERVICE pagina