Huis zelf verkopen

Is uw huis zelf verkopen moeilijk? Hoeveel kost het eigenlijk? En waar dient u allemaal op te letten? Dit zijn een aantal veelgestelde vragen wanneer men zelf de woning wilt verkopen. U kunt nu heel eenvoudig en voordelig uw huis zelf verkopen, vooral wanneer u voor ons kiest.

Huis zelf verkopen voordelig?

Absoluut. Wanneer u kiest voor de verkoop via een makelaar kunnen de kosten hoog oplopen. Uw huis wordt via de makelaar te koop aangeboden en dat brengt verscheidene kosten met zich mee. Denk aan zaken als makelaars-, advertentie- en notariskosten, courtage. Zo bent u duizenden euro's kwijt voordat u überhaupt uw huis heeft verkocht.

Wanneer u er voor kiest om uw woning zelf te verkopen vallen deze kosten weg en bespaart u dus al gauw duizenden euro's. U geeft toch ook liever dat geld uit aan andere, belangrijkere zaken voor u? Maar bij de verkoop van een woning komen aardig wat zaken aan bod waar u rekening mee dient te houden en die geregeld moeten worden. Wat als u nu met een professionele partij kunt werken, maar zonder bijkomende kosten?

huis-zelf-verkopen-met-snel-huis-verkopen-als-partner

 

Wij kopen uw huis op

Snelhuisverkopen is uw oplossing wanneer u zoekt naar een manier om uw huis snel, professioneel en voor een goed bod te verkopen. Wij zijn een professionele en betrouwbare vastgoedonderneming met meer dan 10 jaar ervaring in de huizenmarkt. Sinds 2004 zijn wij actief en in alle windstreken van het land te vinden.

Uw huis opkopen is wat wij doen wanneer u er voor kiest met ons te werken. Wat dat inhoudt voor u? Dat betekend dat u geen bijkomende kosten heeft aan de verkoop van uw huis. En zelf geen werk heeft aan de verkoop, noch aan de administratie die er bij komt kijken.

Daarnaast bent u 100% gegarandeerd van een verkoop wanneer wij uw aanvraag in behandeling nemen. En dat tegen een reëel en goed bod. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en heeft u direct zekerheid. Wel zo fijn.

Onze snelle werkwijze

Wij hebben door de jaren heen een unieke en snelle werkwijze ontwikkeld. Voor u betekend het dat u niet ellenlange formulieren hoeft in te vullen of rare overeenkomsten hoeft te tekenen wanneer u met ons werkt. Onze werkwijze bestaat uit drie eenvoudige stappen, zo weet u direct waar u aan toe bent.

huis zelf verkopen in drie eenvoudige stappen infographic

U vult het aanvraagformulier en klikt op aanvraag versturen. Binnen één werkdag neemt een van onze medewerkers contact op met u. Geheel vrijblijvend en kosteloos wordt uw woning door een gekwalificeerde makelaar of taxateur getaxeerd. En binnen 48 uur na de taxatie ontvangt u van ons een reëel bod. Gaat u akkoord met dat bod, dan is uw woning zo goed als verkocht. Zo gemakkelijk kan de verkoop van uw woning zijn. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? klik dan hier.

Uw huis zelf verkopen is met snelhuisverkopen.nl als partner zo gedaan. Niet voor niets hebben wij meer dan tien jaar ervaring, een goede naam en een nog betere service. Graag binnen één week ook uw huis verkopen? Neem dan nu contact op met ons.