Inspiratie voor een nieuwe keuken

Als je van plan bent om een nieuwe keuken te plaatsen, of als je midden in het proces zit weet je hoeveel werk het is om een goede keuken uit te kiezen. Niet alleen het uiterlijk van de keuken is van belang. Je moet ook kiezen hoeveel kastjes je wilt en waar je deze gaat plaatsen. Er moet een keuze gemaakt worden tussen verschillende apparaten en ook deze moeten een goede plek krijgen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Wij hebben wat inspiratie voor je op een rij gezet.

Een tijdloos karakter

Als je het lastig vindt om een keuze te maken over welke stijl je graag wilt, kun je het beste kiezen voor een tijdloze keuken. Een tijdloze keuken is erg neutraal en er worden materialen gebruikt die actueel blijven. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van hout of roestvrij staal. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van neutrale kleuren. Wit, zwart en grijs passen binnen bijna elk interieur. Mocht je er dus voor kiezen om je interieur aan te passen. Dan kan de keuken gewoon blijven zoals deze is.

Oog voor detail

Wil je juist geen neutrale keuken? Kies dan voor een keuken met veel details zoals mooie deurknoppen of grote lampen. Daarnaast wordt een keuken minder neutraal als je veel accessoires toevoegt. Een mooi kruidenrekje op het aanrecht, een groot pannenrek of een mooi keukenapparaat. Met veel details en accessoires verandert de keuken al snel in een plek waar je je helemaal thuis voelt. Ook kun je er voor kiezen om de keuken in een opvallende kleur te schilderen. Zo past de keuken helemaal bij jouw stijl.

Duurzaam en jaren plezier

Wil je echt karakter aan je keuken toevoegen, dan is hout een hele goede optie. Hout is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en designs. Je kunt kiezen voor een lichte afwerking, voor een donkere afwerking of voor een afwerking met een duidelijke print. Hierdoor kun je de keuken volledig aanpassen aan je eigen stijl. Hout is vaak wel iets duurder dan andere materialen, maar hier staat tegenover dat het duurzaam is en erg lang mee gaat. Vind je een volledig houten keuken toch te duur, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om slechts een deel van je keuken van hout te maken.

Bel direct

076-2600139