Een kast op maat laten maken

Het vinden van de juiste kasten voor uw woning, kan soms een hele opgave te zijn.
Op sommige plekken lijkt het onmogelijk om een kast te plaatsen die niet te veel ruimte in beslag neemt, of goed aansluit bij de woning. Niks is echter onmogelijk wanneer je een kast op maat laat maken.

Waarom een kast op maat?

Naast dat kasten een praktische functie hebben, zijn ze vaak ook decoratief en dragen ze bij aan het totaalplaatje van het interieur. Wanneer je een kast op maat laat maken kunnen zij op elke plek in huis worden geplaatst, of zelfs worden ingebouwd. Bij kasten op maat heb je in tegenstelling tot een ‘kant en klare’ kast dus de vrijheid en de mogelijkheid om de kast naar eigen wens en behoeftes te laten maken. Dit biedt onwijs veel mogelijkheden, op ruimtes waarvan je nooit dacht dat er een kast zou passen, denk bijvoorbeeld aan een lastige hoek, onder de trap, over de breedte, onder een schuine kap, in een ovaalvormige-woning, alles wordt mogelijk.

Een kans om zelf echt mee te denken

Wanneer je er voor kiest om een kast op maat te laten maken, dan speel jij een erg belangrijke rol in het proces. Als het ware, ben jij eigenlijk zelf de ontwerper. Dit biedt je dus de kans om je eigen droomkast te creëren, helemaal in jouw eigen smaak! Dit maakt niet alleen jouw interieur uniek, maar ook echt helemaal jouw eigen. Wanneer je een kast op maat laat maken dan beslis jij over het formaat, de kleur, de uitstraling, het type deur, de indeling etc. Natuurlijk wordt de kast vakkundig in elkaar gezet en wordt de kast geplaatst op elke gewenste plek in huis.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bij Vloer en raamdecor kun je een gratis 3D ontwerp laten maken van jouw droomkast en vrijblijvend een offerte aanvragen. Waar wacht je nog op?

Bel direct

076-2600139