Een mooie vloer in je nieuwe huis

Als je net verhuisd bent zijn er altijd dingen die graag zou willen aanpassen aan het huis. Een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer of misschien wel een nieuwe vloer. Een vloer zegt namelijk heel veel over een huis. De styling van het huis wordt aangepast op de vloer en je moet natuurlijk elke dag over de vloer lopen. Ben jij ook net verhuisd en wil je een nieuwe vloer? Of ben je de huidige vloer gewoon zat? Wij hebben een paar tips voor je op een rij gezet.

Een nieuwe vloer in de woonkamer

Als je een nieuwe vloer in de woonkamer gaat leggen, zijn er veel keuzes die je moet maken. Allereerst moet er natuurlijk een vloer gekozen worden. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Je kunt onder andere kiezen voor laminaat, voor tegels en voor tapijt. Een ander mooi materiaal voor de woonkamer is hout. Een houten vloer is beschikbaar in verschillende designs en doordat hout erg stevig is, kun je jaren met de vloer doen.

Een goede vloer in de badkamer

Ook in de badkamer wil je natuurlijk een mooie vloer. De meeste mensen kiezen voor witte tegels, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een andere kleur tegels, of voor witte tegels met een design. Maar het is ook mogelijk om een betonnen gietvloer in de badkamer te laten leggen. Ook bij een gietvloer bepaal je zelf de kleur en het design en je hoeft je geen zorgen te maken of de vloer wel goed tegen water kan. Een gietvloer is namelijk volledig naadloos en waterdicht.

Vergeet de garage niet

Als je overal in huis een mooie vloer laat leggen, moet je niet vergeten om de garage ook meteen mee te nemen. Ook voor garages zijn er namelijk verschillende mogelijkheden. De meeste mensen kiezen voor een simpele betonvloer, maar deze vloer kan je mooier maken door deze af te werken met een duurzame betoncoating. Met deze coating kun je zelf het design en de kleur van de vloer bepalen. Zo heb je een goede, stevige én een mooie vloer in de garage.

Bel direct

076-2600139