Nu huis verkopen

Wilt u nu uw huis verkopen? Soms is het nodig om direct uw woning te verkopen. Wanneer snelheid en professionaliteit gewenst is helpen wij u graag verder. Snelhuisverkopen.nl heeft al meer dan twaalf jaar ervaring in de vastgoedsector en is daarom een vertrouwde partner als u nu uw huis wilt verkopen. Want als u voor ons kiest, krijgt u een reëel bod op uw woning, een snelle afhandeling en geen bijkomende kosten.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Zo snel mogelijk verkopen

Als bijvoorbeeld een executieveiling dreigt, is het noodzakelijk om uw woning zo snel mogelijk te verkopen. Wij kopen huizen op, binnen een week kunnen we alles al geregeld hebben. Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in als u nu uw huis wilt verkopen. Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen. Gratis en zonder verplichtingen komt een gekwalificeerd makelaar of taxateur bij u langs. Deze neemt met u de situatie op en taxeert uw woning. Op kantoor wordt het rapport verder uitgewerkt. Vervolgens ontvangt u binnen twee werkdagen het taxatierapport en een goed, reëel bod op uw woning. In de regel bieden wij 75 tot 85 procent van de waarde.

Geen situatie hetzelfde

Geen situatie is hetzelfde. Nu uw huis moeten verkopen is vaak niet leuk. Bij ons is er ruimte om te onderhandelen over de prijs. En het is vaak ook mogelijk een voorschot op het totaalbedrag te krijgen om eventuele financiële problemen te voorkomen of op te lossen. En niet geheel onbelangrijk, een aanvraag levert u nooit een verplichting op. Wij denken graag met u mee, maar u houdt de regie in handen.

Het bod geaccepteerd

 

Heeft u het bod geaccepteerd? Dan spreken we gezamenlijk een datum voor de overdracht af. Wij nemen de administratie op ons, zodat u vol vertrouwen naar de toekomst kunt kijken. U heeft niet te maken met de papierwinkel en wij betalen ook nog eens alle kosten, bijvoorbeeld voor de notaris. Het afgesproken bedrag krijgt u tijdens de overdracht netto in handen. Nu uw huis verkopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vele mensen zijn u dan ook al voor gegaan. Wilt u meer weten over nu uw huis verkopen? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen stap voor stap met u door wat we voor u kunnen betekenen. Wij houden van transparant werken en zijn honderd procent betrouwbaar.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons

Nu uw huis verkopen is mogelijk! 

De overdracht van uw huis

Deze vindt plaats op de geplande datum. De akte passeert bij de notaris en u ontvangt het afgesproken verkoopbedrag netto in handen. U kunt beginnen aan de rest van uw leven in uw nieuwe woning. De afhandeling van uw oude woning heeft u niets aan inspanning gekost, het heeft louter opgebracht. 

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u uw woning verkopen zonder gedoe en zonder stress. Het is echt mogelijk. Neem contact met ons op via het CONTACTFORMULIER, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn. Ook een mogelijkheid is het inschakelen van een VASTGOEDHANDELAAR

Wij bieden ook: HUIS VERKOPEN AAN MAKELAAR. Mocht u vragen hebben neem dan contact op via onze KLANTENSERVICE pagina