Opkopen

Haast met het verkopen van uw woning? Wij kunnen uw huis opkopen

Zo gemakkelijk kan het gaan. Onze organisatie is erop gericht u alle onzekerheid en verkoopstress te besparen en u snel uit de brand te helpen. Vul direct ons contactformulier in om u aan te melden.

Noodzaak om uw woning te verkopen? Wij kunnen uw woning opkopen.

Er kunnen talloze redenen zijn waarom u uw woning wilt verkopen. Ziekte, een overlijden, verliezen van een baan. Allemaal vervelende redenen die u wellicht noodzaken uw woning te verkopen. Bij het verkopen van een woning ondervindt de verkoper vaak veel stress en belandt dikwijls in een onzekere situatie. Allemaal onwenselijke en extra zaken waar u niet op zit te wachten. Wij kunnen uw woning opkopen. Een snelle en goede oplossing voor uw problemen!  

Hoe werkt het?

Huis Opkopen werkt heel eenvoudig. Zodra wij uw verzoek om contact hebben ontvangen, wordt u door ons gebeld. Wij controleren een aantal gegevens met u en er wordt een afspraak gemaakt. Een van onze beëdigde makelaars komt bij u langs.

opkopen van ieder huis bij snelhuisverkopen.nl

Taxeren van de woning

Om uw woning te kunnen kopen moet er natuurlijk een taxatie van de woning plaatsvinden. De makelaar loopt met u door de gehele woning en maakt ter plaatse rapport op. Binnen 24 uur ontvangt u het taxatierapport van ons. Onze makelaars zijn specialisten en zullen u een zeer reëel bod doen.

Er ligt een bod, en dan?

Dan ligt de bal bij u. U beslist of u al dan niet in wilt gaan op ons bod. Zijn we het eenmaal eens over de prijs, kan alles snel afgehandeld worden. Dit houdt in dat er samen met u een opleverdatum wordt bepaald en een notaris wordt ingeschakeld. Dan kan het snel gaan, u kunt dus al binnen een week weten waar u aan toe bent.

De afhandeling

Op de dag van de oplevering vindt de overdracht bij een notaris plaats. U krijgt het afgesproken verkoopbedrag netto in handen. Jawel, u leest het goed! U betaalt geen kosten, die nemen wij voor onze rekening. Komt er een executieveiling aan? Contacteer ons nu! Wij kunnen uw woning opkopen voordat het zover komt.

Opkopen informatie van snelhuisverkopen.nl

Wij zijn wellicht dé oplossing

Neem direct contact met ons op en wij gaan samen met u bekijken of wij u een snelle oplossing kunnen bieden. Onze makelaars of taxateurs snappen voor elke beslissingen u kan staan en zullen er alles aan doen om het proces snel, efficiënt en vlekkeloos te laten verlopen.

opkopen experts

Positieve ervaring

Bij direct huis verkopen komen emoties los. Een woning is vaak meer dan alleen een plek om te wonen. Er zitten herinneringen aan. Er worden kinderen geboren en de woning doet herinneren aan andere tijden. Wij ontdekken dat het een heel positieve ervaring kan zijn voor de verkoper. Wanneer u met ons in zee gaat en wij uw woning opkopen, neemt u de herinneringen gewoon met u mee en maakt u elders weer nieuwe en mooie herinneringen.

Aarzel niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Misschien is het voor u de oplossing wanneer wij uw woning opkopen.