Referenties

Uiteraard wilt u graag weten wat andere mensen zeggen over ons voordat u besluit met ons te werken. Lees daarom hieronder wat de mensen over ons zeggen. U zult zien dat wij resultaatgericht, transparant en snel te werk gaan!


Ons appartement laten opkopen

Ons appartement laten opkopen was uiteindelijk toch het beste besluit. Vorig jaar was een stressvol jaar voor ons gezin. Ik raakte mijn baan kwijt wegens teruglopende werkzaamheden en mijn man had een hernia. Hierdoor kwam er steeds minder geld binnen, maar de rekeningen liepen door. Hadden we dit eerder gedaan dan waren we met een veel beter gevoel het nieuwe jaar in gegaan. Het meeste gewicht is van onze schouders af nu. Hartelijk dank voor de snelle en professionele afhandeling.

fam. van Kesteren, Rotterdam


Erg goed bedrijf met een fijne service

Wegens een nieuwe baan aan de andere kant van het land moest ik op korte termijn mijn huis verkopen. Daar ik geen behoefte had aan hoge makelaars- en courtagekosten heb ik informatie gezocht over je huis laten opkopen. Na verscheidene websites bij snelhuisverkopen.nl uitgekomen. Ik moest de eerste drie weken na contact nog op en neer rijden, maar in de vierde week was het huis verkocht en alles geregeld. Top!

Twan


Droomwoning gekocht maar oude woning raakte niet verkocht

We hadden onze droomwoning gevonden. Een mooi hoekhuis met aanbouw en een grotere tuin voor de kinderen. Gelukkig konden het nieuwe huis financieren maar onze oude woning raakte maar niet verkocht. Na bijna twee jaar in de verkoop en erg hoge dubbele lasten besloten we op zoek te gaan naar een andere manier om ons huis te verkopen.

Na op internet gelezen te hebben over je huis laten opkopen kwamen we al snel bij snelhuisverkopen.nl uit. We vulden het contact formulier in. Binnen twee dagen werd er al contact met ons op genomen door de heer Coenders. Er werd ons uitvoerig uitgelegd wat de werkwijze is die snelhuisverkopen.nl hanteert. We hebben er een dag over nagedacht en hebben toen de knoop doorgehakt. Onze woning werd getaxeerd, we kregen een mooi bod en een aantal weken later stonden we bij de notaris voor de afhandeling. Zeer professioneel en goed geholpen! Dank

Fam. Bakker, Utrecht


Dubbele lasten wegens erfenis

Door een erfenis kwamen we te staan met twee huizen en dus ook dubbele lasten. Met geen intentie  om er zelf in te gaan wonen besloten we het huis in de verkoop te zetten. Na ruim een jaar was het huis nog steeds niet verkocht, maar de kosten bleven wel oplopen. Een gezin met twee kinderen, advertentie-  en makelaarskosten en twee huizen onderhouden bezorgden ons de nodige hoeveelheid stress en onzekerheid. Snelhuisverkopen.nl werd onze keuze en we hebben er absoluut geen spijt van.

We waren in eerste instantie sceptisch tegenover ons huis laten opkopen, maar er werd ons tot in detail uitgelegd wat de werkwijze van snelhuisverkopen.nl is. Dit nam onze onzekerheid weg en binnen een aantal dagen was ons huis getaxeerd en kregen we een bod. Weliswaar onder de marktwaarde, maar zeer redelijk. De verkoop ging snel, professioneel en we werden zeer goed begeleid en geholpen tijdens het hele proces. Dankzij snelhuisverkopen.nl hebben we geen dubbele lasten meer, geen stress en zijn we eerst lekker met de kinderen op vakantie geweest.

Fam. Smits, Culemborg


Huis op laten kopen

De beste keuze die we hebben kunnen maken dit jaar. Wegens een nieuwe baan in het noorden van het land moesten we op korte termijn verhuizen. Op internet zijn er veel bedrijven te vinden die huizen opkopen, maar snelhuisverkopen.nl werd onze keuze na contact te hebben opgenomen. De heer Coenders heeft ons alles uitgelegd over de werkwijze die ze hanteren. Vervolgens werd de woning getaxeerd, werd er een mooi bod gedaan en binnen twee weken was alles rond. We zijn zeer tevreden over de snelle en professionele service.

Wil en Marlies, Gouda


Kwaliteit en service

Tijdens mijn zoektocht om mijn huis te verkopen kwam ik uit bij mijn huis laten opkopen. In eerste instantie sceptisch tegenover dit concept, besloot ik om contact op te nemen met snelhuisverkopen.nl om informatie in te winnen. Er werd mij netjes en tot in detail uitgelegd hoe het opkopen van de woning in zijn werk gaat. Met een gerust hart ben ik met snelhuisverkopen.nl in zee gegaan om de verkoop te realiseren. De kwaliteit en service die ze bieden is van zeer hoog niveau. Begeleiding van begin tot eind, een eerlijk bod en snelle service. Echte professionals.

J. Meijer, Deurne


Hulp met aankoop droomwoning

Hartelijk dank voor de snelle en professionele service! We wilden al geruime tijd ons huis verkopen om vervolgens onze droomwoning te kunnen kopen, maar kregen het niet voor elkaar. Hoge advertentie kosten en de stress van het wellicht niet kunnen betalen van onze droomwoning droegen bij aan een moeilijk tijd. Gelukkig heeft snelhuisverkopen.nl ons uit de brand geholpen door onze woning op te kopen. Het bod was onder de marktwaarde, maar alsnog zeer redelijk. Hierdoor hebben we ons nieuwe huis kunnen kopen en zijn we nu super gelukkig! Nogmaals bedankt!

Fam. Bos, Amersfoort


Top Service

Zeer goede service. Snel en helder zodat je niet voor verrassingen komt te staan naderhand.

Bram, Helmond


Zelfs hulp met schulden

Teruglopende werkzaamheden bij mijn werkgever en oplopende schulden als gevolg. Elk dubbeltje om moeten draaien om de maand door te komen. Deze stress en onzekerheid resulteerden in het besluit mijn huis te laten opkopen. Na gezocht te hebben op internet kwam ik uit bij snelhuisverkopen.nl en ik heb direct contact opgenomen om meer informatie in te winnen over de werkwijze. De heer Coenders is professioneel, behulpzaam en kwam niet met mooie verkooppraatjes. Een goed bod, snelle service en zelfs een aanbetaling zodat ik mijn acute schulden kon betalen hebben de stress en onzekerheid van de afgelopen maanden volledig weggenomen.

W.J. de Groot, Dordrecht


Eerlijke vastgoedmaatschappij

Snelhuisverkopen.nl is een erg goed en eerlijk bedrijf. Mijn huis laten opkopen was niet mijn eerste keuze, maar financiële problemen resulteerden in het besluit dit wel te doen.
Snelhuisverkopen.nl heeft mij snel geholpen en ik had direct geld op de rekening. Een mooi bod, geen loze beloftes, maar eerlijke handel. Dank

R.Vermeulen, ’S-Hertogenbosch


Snelle en professionele service

Wegens gezinsuitbreiding moesten we ons huis  verkopen. Maar na 11 maanden nog geen koper te hebben gevonden begonnen we ons toch zorgen te maken. Hoge lasten en te weinig ruimte hebben ons gedurende die tijd behoorlijk wat stress bezorgt. Het huis laten opkopen was onze weg uit deze moeilijke situatie. Via internet kwamen op snelhuisverkopen.nl en na het contact formulier te hebben ingevuld werd er binnen twee dagen contact met ons opgenomen. We kregen een mooi bod voor onze woning en voor we het in de gaten hadden was alles netjes en professioneel geregeld. Geld op de rekening, nieuwe ruimte voor de kleine, geen stress en onzekerheid meer. Bedankt!

Fam. Dijkstra, Deventer


Geen sprookjes en snelle verkooppraatjes

De makelaar meneer Coenders is bij ons geweest en was heel erg correct. Geen sprookjes en snelle verkooppraatjes. We wisten meteen waar we aan toe waren! Hij heeft de verkoop geregeld en alles in orde gemaakt.

Hanneke Marsellissen, Rotterdam


Laatste droomwoning aangekocht

Mijn vrouw en ik wilden nog een keer verhuizen maar gezien de huidige markt waren we bank dat dit niet snel zou kunnen gebeuren. Via internet kwam ik bij de website van snelhuisverkopen.nl uit. We wisten dat we niet de marktwaarde zouden krijgen maar we vonden het bod goed en de onzekerheid was weg genomen. Binnen een maand zaten we bij de notaris en is de gehele transactie geregeld. Wij hebben inmiddels onze laatste droomwoning aangekocht en zitten hier geweldig.

Familie Ham, Capelle a/d IJssel


Ons huis stond al twee jaar in de verkoop

Ons huis stond al twee jaar in de verkoop maar kregen niet veel kijkers en helemaal GEEN bieding! Via internet bij Snelhuisverkopen.nl gekomen en zij hebben direct gekocht en alles geregeld. En pak van ons hart! Nu kunnen we weer een frisse nieuwe start maken.

Maurice en Andrea, Almelo


Met onze gezinsuitbreiding snel huis verkopen

Met onze gezinsuitbreiding werd het 2 kamer appartement van mij en mijn vriend Arjen echt te klein. We zijn op zoek gegaan naar een andere woning en hebben die gevonden in een nieuwbouwproject hier vlak in de buurt. Arjen en ik hadden al lang geleden besloten dat we niet het risico van dubbele woonlasten wilden lopen. Die onzekerheid en stress is niks voor ons. Maar als we eerst ons appartement zouden moeten verkopen liepen we een grote kans dat we eruit zouden moeten voordat de nieuwbouwwoningen klaar zouden zijn. Met een baby op komst is dat niet fijn. Bovendien liep het storm bij het nieuwbouwproject. Wilden we nog kans maken moesten we opschieten. De leukste huizen waren al verkocht. We kwamen via een vriendin in contact met snelhuisverkopen.nl

Zij hebben ons appartement voor een reële prijs gekocht en direct betaald. Dat was voor ons een grote geruststelling. Wij waren nog net op tijd voor de leuke hoekwoning die we op het oog hadden. Tot onze nieuwe woning gereed was konden we gewoon blijven wonen in ons appartement. CVB-Vastgoed heeft het aan ons terugverhuurd. Die afspraak is bij de notaris gemaakt. De overwaarde van ons appartement kregen we direct op onze bankrekening. Dit hebben we besteed aan een schitterende nieuwe keuken en baby kamer!

Annelore Peters, Mijdrecht


Baan verloren

1,5 jaar geleden verloor ik mijn baan. Een financiële strop na zo’n lange tijd. We hebben een jong gezin en dit gaf zoveel stress thuis! Gelukkig vond ik op internet een betrouwbare club! Snelhuisverkopen.nl heeft zich waar gemaakt! Via hen ons huis laten opkopen. Snel gehandeld en alles geregeld. Nu is er weer rust in ons gezin.

Familie Wolters, Horst (L)


Schakelen erg snel

Schakelen erg snel. Daarnaast allemaal erg vriendelijk en behulpzaam tot aan de notaris toe.

fam. v/d Put, Eindhoven


Snel en gemakkelijk geregeld

Via mijn makelaar werd ik getipt om eens contact op te nemen

Dezelfde dag werd mij zoals afgesproken een aanbetaling overgemaakt zodat ik mijn acute schulden kon aflossen. De woning werd vervolgens op kosten van snelhuisverkopen.nl opgefrist en in de verkoop gezet. Deze is na twee maanden doorverkocht en ik heb toen via de notaris nog een nabetaling mogen ontvangen. Hiervan zijn we lekker op vakantie gegaan en de rest hebben we in de nieuwe woning gestoken.

Robbert, Breda


Goed geïnformeerd

Goed geïnformeerd, vriendelijke mensen, realistisch uitgelegd.

Anja Schier, Raamsdonksveer


Aanvraag via het contactformulier

Ik heb via het contactformulier mijn gegevens en vraag doorgegeven en kreeg al binnen een half uur een telefoontje en antwoord! We zijn vrij snel een prijs overeengekomen en hebben het huis van onze moeder (zij is overleden) die week nog kunnen verkopen ook kregen we zelfs diezelfde week ons geld al gestort! Het huis laten opkopen was de beste optie voor ons. Een hele zorg die weg viel voor mij en mijn broers. Dank u wel!

De heer Brands, Kerkrade


Goed bereikbaar

Goed bereikbaar, serieuze mensen. Appartement laten opkopen door de heer Coenders, alles netjes geregeld.

De heer Arends, Almere