Snel je huis verkopen

Wil je ook net als anderen voor jou graag snel je huis verkopen? Waarschijnlijk heb je al op meerdere websites gekeken om te onderzoeken wie en wat nu het beste bij je past. En wie gaat er ook naar jouw wensen luisteren in plaats van alleen de focus te leggen op winst?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Snelhuisverkopen is jouw professionele partner

Snel je huis verkopen doe je met ons. Sinds 2004 zijn wij actief in de vastgoedsector en je vindt ons in alle windstreken. Een bewezen expertise en meer dan twaalf jaar ervaring zijn onderdeel van onze succesformule.

Daarnaast hebben wij een eigen werkwijze die tot op heden niets dan effectief is gebleken, waardoor jij ook succesvol je huis kunt verkopen. Met een top service, een goed bod en zonder bijkomende kosten. Snel je huis verkopen doe je daarom met ons als partner.

Snel je huis verkopen

Vul het CONTACTFORMULIER in en klik op aanvraag versturen. Binnen één werkdag wordt je door een van onze medewerkers gebeld om je aanvraag door te nemen en eventueel zaken aan te vullen indien nodig. Er wordt een afspraak met je gepland om langs te komen.

Een gekwalificeerd makelaar of taxateur komt geheel vrijblijvend en kosteloos bij je langs om de situatie met je door te nemen en om je woning te taxeren. Op kantoor wordt het taxatierapport uitgewerkt en binnen twee werkdagen krijg van je van ons een reëel en goed bod op je woning.

Uiteraard is er vrijwel altijd ruimte voor onderhandeling, want wij weten ook dat geen enkele situatie hetzelfde is. Ga je met dat bod akkoord of bereiken we overeenstemming over een prijs, dan is je woning zo goed als verkocht. Snel je huis verkopen is met ons dus ook echt snel. in veel gevallen is de verkoop van je woning al realiseerbaar in één week.

En wat nu?

 

We hebben een overeenstemming bereikt over de prijs, dus wij maken de administratie in orde. Daar heb je zelf helemaal geen werk van. Nog mooier, je hebt zelfs geen bijkomende kosten met ons, want alle kosten nemen wij voor onze rekening. Wij kopen vervolgens zelf je huis op. Hierdoor heb jij 100% zekerheid dat je huis verkocht is.

Gezamenlijk spreken we een datum van overdracht af en op de afgesproken datum krijg je bij de notaris het netto afgesproken bedrag in handen. Zo gemakkelijk kan je snel je huis verkopen. Zonder stress, zonder onzekerheid. Maar wel voor een goed bod en met de beste service.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons