Een stevige vloer met een karaktervolle betonlook?

Als je op zoek gaat naar een nieuwe ondergrond om in een woning aan te brengen dan zijn er veel verschillende soorten vloeren waar je uit kan kiezen. We hebben bijvoorbeeld laminaat, tegels, tapijt maar ook is er de gegoten vloer. Een gietvloer is tegenwoordig steeds populairder omdat dit vele voordelen met zich meebrengt. Een vloer laten gieten wordt snel uitgevoerd en daarna kan je beschikken over een ondergrond die jarenlang meegaat en bovendien erg eenvoudig schoon te houden is

Kies voor een stevige een praktische vloer

We hebben al even genoemd dat een gietvloer eenvoudig schoon te houden is. Het onderhoud hoeft niet veel tijd te kosten en ook als er wel een reparatie uitgevoerd moeten worden, is dit eenvoudig mogelijk. Het is ook hygiƫnischer als de vloer schoon is, vooral als je er met blote voeten overheen loopt. Daarom wordt er ook in een sanitaire ruimte vaak voor gekozen om een vloer te gieten. Er wordt geen vocht doorgelaten en dit zorgt ervoor dat het geheel eenvoudig schoon te houden is.

Een prachtige betonlook uitstraling

Een gietvloer is daarnaast ook in veel verschillende stijlen af te werken. Eigenlijk kan je iedere kleur kiezen die je wenst. Het is ook mogelijk om een bepaald patroon op de vloer aan te brengen, sommige mensen kiezen er zelfs voor om een afbeelding in de vloer te laten verwerken. Dit kan handig zijn wanneer een bedrijfsvloer voorzien moet worden van een logo bijvoorbeeld.

Laat de vloer door een specialist aanbrengen

Het aanbrengen van de gietvloer kan het best uitgevoerd worden door een specialist die dit al vaker heeft gedaan. In sommige gevallen is het ook mogelijk om het zelf te doen maar dat wordt door de meeste bedrijven niet aangeraden. Ook dan moet je namelijk beschikken over de juiste kennis en de materialen die er nodig zijn om een kwalitatieve vloer aan te brengen. Kijk op de website van https://www.betonlookvloer.nl/ om een prachtige vloer met betonlook aan te laten brengen.

Bel direct

076-2600139