Bijna 3 ton voor opgeknapte studio Amsterdam

Bijna 3 ton voor opgeknapte studio Amsterdam

Dat er sprake is van oververhitting op de woningmarkt is voor velen geen nieuws meer. Ook het feit dat in Amsterdam kleine appartementen met regelmaat voor veel geld worden verkocht is velen niet onbekend. Maar 275.000 euro voor een kelderappartement is toch wel erg prijzig.

In Amsterdam aan de Voetboogsteeg wordt een opgeknapte studio aangeboden. Het stond oorspronkelijk te koop voor 235.000 euro (kosten koper), maar de prijs is inmiddels verhoogt naar 275.000 euro. Zodoende komt de prijs per vierkante meter net niet aan de 10.000 euro.

De studio wordt gestoffeerd en gemeubileerd geleverd, inclusief een tuintje. Zodat de nieuwe bewoner de studio zonder verdere moeite kan betrekken. De advertentie van de studio is te zien op Funda. Daar wordt de studio uitvoerig beschreven en valt ook te lezen dat het meubilair bestaat uit Italiaans design. Tevens staat in de advertentie dat de tuin geheel onder architectuur is aangelegd.

Ondanks hoge prijs toch geïnteresseerden

Volgens een medewerker van de Telegraaf hebben zich al meerdere geïnteresseerden gemeld bij de verkopende makelaar. "Alleen door trieste omstandigheden binnen ons kantoor vinden er de komende twee weken nog geen bezichtigingen plaats."

Het makelaarskantoor geeft toe dat de prijs wat aan de hoge kant is. "Maar op zich goed zoals die is. Ik weet zeker dat we het object tegen deze prijs kunnen verkopen." In de advertentie op Funda kan alles gelezen worden over dit interessante, doch enigszins prijzige object.

Oververhitting woningmarkt

De woningmarkt in Amsterdam toont al maanden tekenen van oververhitting. Sinds het herstel op de huizenmarkt in het voorjaar van 2013 begon, zijn huizen in de hoofdstad in doorsnee bijna een kwart duurder geworden. De helft van de huizen die in Amsterdam worden verkocht, staat minder dan drie maanden te koop. Daarbij verwisselen veel huizen van eigenaar voor prijzen die boven de originele vraagprijs liggen.


Denkt u er aan om uw woonobject te verkopen in Amsterdam? Of heeft u het al te koop staan? Nu is het perfecte moment om uw huis, studio of appartement in Amsterdam te verkopen Bespaar duizenden euro's aan courtage, advertentie- en makelaarskosten en laat snelhuisverkopen.nl uw woonobject opkopen. Gegarandeerd het beste bod en een super snelle afhandeling. Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met ons.

Bel direct

076-2600139