Tips om de waarde van je huis te laten stijgen 

Droom van je een nieuwe woning en wil je om die reden je bestaande woning verkopen? In dat geval kan het interessant zijn om kleine aanpassingen aan je woning door te voeren. Het aanpassen van je woning leidt tot een waardestijging, waardoor het voor potentiële kopers aantrekkelijker is om hierin te investeren. Een aantal van deze klussen kun je zelf uitvoeren, waardoor je hier weinig geld in hoeft te stoppen. Op deze manier vergroot je tegelijkertijd het rendement wat je op de verkoop van je woning verdient. Het geeft je meer budget voor de investering in een nieuwe woning. 

 

Zorg voor een verbetering van de isolatie 

Een van de mogelijkheden die je hebt, is de mogelijkheid om te investeren in de duurzaamheid van je woning. Kies bijvoorbeeld voor een aanpassing van de isolatie in de spouwmuur, of overweeg om dubbel glas te vervangen voor HR+-isolatieglas. Dit glas is van een speciale coating voorzien, waarmee een groter deel van de warmte binnen je woning zal blijven. Ook interessant is de keuze voor zonnepanelen op het dak van je woning. Met de zonnepanelen wek je een groot deel van de benodigde energie zelf op. 

 

Een veranda of tuinhuis laten plaatsen 

Naast de klussen die je binnen je woning uit kunt voeren, kun je ook naar aanpassingen aan de tuin kijken. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een veranda of tuinhuis te plaatsen. Klik hier om meer te lezen over het gebruik van een veranda. Zowel de veranda als het tuinhuis zullen je tuin een hele natuurlijke look geven. Daarbij is het met een veranda of tuinhuis mogelijk om al vroeg in het jaar buiten te zitten. Bij een zomers buitje hoef je niet direct naar binnen! De veranda of het tuinhuis bieden je de gewenste beschutting.

Bel direct

076-2600139