Vastgoedhandelaar

Op zoek naar een gespecialiseerde vastgoedhandelaar die wél voor u werkt? Een betrouwbaar bedrijf met een eerlijke en transparante manier van handelen? Die ook nog eens volledig op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedbranche? Dan zijn wij bij uitstek uw partner.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Uw vastgoedhandelaar gespecialiseerd in de particuliere markt

Wij werken al sinds 2004 als vastgoedhandelaar en hebben in die tijd een zeer goede naam opgebouwd. Onze ervaring heeft er voor gezorgd dat ONZE WERKWIJZE doeltreffend, effectief en resultaatgericht is. Hierdoor is het vaak al mogelijk om uw huis binnen één week te verkopen. Wanneer u contact opneemt met ons via ons CONTACTFORMULIER streven wij ernaar u binnen één werkdag te woord te staan. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen. Wij zijn te bereiken op: 076 2600 139.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn een vastgoedhandelaar die ervoor zorgt dat u binnen afzienbare tijd uw woning kunt verkopen tegen een goed bod. Niet talloze bezichtigingen die misschien tot een verkoop leiden. Of torenhoge kosten voor advertenties, makelaars en een notaris. Geen onzekerheid en stress. Maar een service waar u bij gebaat bent.

De voordelen wanneer u werkt met ons;

  • Direct 100% zekerheid
  • Geen bijkomende kosten
  • Bespaar duizenden euro’s aan courtage, makelaars-, advertentie- en notariskosten
  • Een goed bod tussen de 75% en 85% van de waarde
  • Een transparante en eerlijke partner
  • Uw gegevens in vertrouwde handen
  • Onze expertise met meer dan 12 jaar ervaring

Wij werken samen met een groot aantal gekwalificeerd makelaars en taxateurs. Zo bent u verzekerd van een eerlijke taxatie. Nadat u met ons contact heeft opgenomen maken wij met u een afspraak om langs te komen. Een gekwalificeerd makelaar of taxateur komt dan geheel vrijblijvend en kosteloos uw woning taxeren. Nadat het taxatierapport is uitgewerkt ontvangt u het rapport binnen 24 uur met een goed bod.

Wij als ervaren vastgoedhandelaar weten als geen ander dat er soms snel gehandeld moet worden. Een baan in een ander deel van het land, gezinsuitbreiding, dubbele lasten wegens de aankoop van een andere woning. Kortom, situaties met tijdsdruk. Ook hier vinden wij altijd een oplossing.

Wij werken voor u

Bij ons staan uw wensen centraal. Wanneer u met ons werkt bent u naast top service dus ook verzekerd van begeleiding. Van ons eerste contact tot en met de notaris voor de overdracht. Wij nemen u het werk uit handen en het gewicht van de schouders. Want transparantie, betrouwbaarheid en een hoge klanttevredenheid zijn bij ons kernwaarden waar wij nooit ofte nimmer van afwijken.

Wanneer wij een akkoord bereiken over de prijs gaat de notaris aan de slag met de administratie en afhandeling. Zo weet u precies waar u staat en aan toe bent. Op deze wijze kunt u zich concentreren op het betrekken van een nieuwe woning of andere zaken die uw aandacht verdienen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons

De dag van overdracht

De overdrachtsdatum is aangebroken en de notaris regelt de financiële zaken. Het afgesproken verkoopbedrag wordt netto met u verrekend. Met ons als uw vastgoedhandelaar betekend het dat u geen kosten voor uw rekening krijgt. Niet nu, niet naderhand. Wij nemen alle kosten voor onze rekening. U weet met ons dus exact waar u staat en wat u voor uw woning krijgt.

Geen verborgen of onverwachte kosten

Onze kernwaarden zijn wat ons maakt tot wie we zijn. En waarom wij al sinds 2004 met succes actief zijn in de vastgoedbranche. Bij ons staat u centraal. Wij handelen eerlijk, transparant en wanneer wenselijk snel. Vanaf het eerste moment weet u waar u aan toe bent. U haalt met ons namelijk een team specialisten in huis. Dus wilt u graag met een betrouwbare vastgoedhandelaar werken die ook écht voor u werkt? Geen bijkomende kosten, maar wél de beste service en het beste bod op uw woning? Neem dan nu CONTACT op met ons. Wij zien uw reactie graag tegemoet.