Verhuizen naar de Spaanse kust

Veel mensen willen wanneer zij ouder zijn verhuizen naar een warmer land. Heerlijk de zon opzoeken om te genieten van je welverdiende pensioen. Een zeer populair land waar mensen naartoe gaan is Spanje. En geef ze eens ongelijk. Spanje is een groot land met veel verschillende landschappen, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is. Daarnaast is het aantal zonuren in Spanje erg hoog en het eten in Spanje is heerlijk. Zit jij er ook over te denken om te verhuizen naar Spanje? Wij hebben de leukste gebieden voor je op een rij gezet.

Zon, zon en nog eens zon

Als je voor de zon naar Spanje verhuisd, is het zeker aan te raden om te verhuizen naar de Costa del Sol. Dit gebied ligt aan de zuidkust van Spanje aan de Middellandse Zee. In de Costa del Sol vind je enorm veel badplaatsen, golfbanen en toeristische activiteiten. Hier zul je je dus zeker niet vervelen. Daarnaast zijn er enorm veel leuke steden zoals Granada, Sevilla en Ronda om te bezoeken. Door de gezellige sfeer in de dorpen zul je je zeker snel thuis voelen.

Prachtige historische gebouwen

Iets meer in het Noorden van Spanje vind je Costa Dorada. Aan de Costa Dorada vind je veel bekende plaatsen zoals Tarragona, Salou en Barcelona. In deze steden staan prachtige historische gebouwen zoals kathedralen en kloosters. Ook zijn er in het gebied verschillende mooie bergen te vinden. Doordat dit gebied van Spanje wat noordelijker ligt is het vrij gemakkelijk om de kust met de auto te bereiken. Vind je het toch te ver met de auto? Er zijn ook prima vliegverbindingen.

Sinaasappels plukken in Valencia

Een andere prachtige plek om naartoe te verhuizen is Valencia. Valencia is een grote stad met veel mooie gebouwen, denk bijvoorbeeld aan de stad van kunst en wetenschap. Er zijn echter ook prachtige stranden te vinden in de stad. Daarnaast is er in de stad een prachtig stadspark. Het park is populair bij zowel de vaste bewoners van de stad als bij toeristen. Valencia is dé sinaasappelstreek van Spanje. Je vindt hier dus over sinaasappelbomen, zowel als je verder het land in gaat als midden in de stad.

Bel direct

076-2600139