Verkoop je huis snel met een goede makelaar

Om verschillende redenen kan je aangewezen zijn op een snelle verkoop van je huis. Dit kan zijn omdat je een ander huis wil kopen waarvoor je snel het kapitaal nodig hebt, omdat je maandelijkse lasten te hoog uitvallen of omdat er een verhuizing naar het buitenland zit aan te komen.

Wanneer een snelle verkoop zich opdringt, doe je er goed aan de hulp van een makelaar in te schakelen.

Voordelen van een makelaar voor een snelle verkoop

Ongetwijfeld zal je huis veel sneller verkocht geraken als je met een makelaar werkt. Daar zijn verschillende redenen voor.

Als professioneel makelaar weet hij als geen ander hoe hij je huis onder de aandacht van een breed publiek aan potentiële koper moet brengen. Via advertenties in vakbladen, door vermeldingen op diverse websites en door plaatsing op de eigen website, zullen in een mum van tijd een heleboel mensen die op zoek zijn naar een huis bereikt worden. En het spreekt voor zich dat hoe groter het bereik is, hoe groter ook de kans op een snelle verkoop.

Een huis verkopen vereist vakkennis, iets wat je makelaar als geen ander bezit. Hij weet hoe hij mensen moet warm maken voor een huis en hen dat laatste extra duwtje richting aankoop kan geven. Tijdens bezoeken van potentiële kopers zal hij er ook alles aan doen je huis zo aantrekkelijk mogelijk voor te stellen en de sterke punten in de verf te zetten. Hoe meer sterke punten kunnen aangehaald worden, hoe groter de kans om snel een koper aan te trekken.

Een correcte prijs voor ieder huis

Ook al wil je snel je huis kunnen verkopen, dan nog wil je er wel een correcte prijs voor krijgen. Door via je makelaar een waardebepaling aan te vragen kun je je hiervan verzekeren. Tijdens een dergelijke bepaling wordt het volledige huis van naderbij bekeken en worden alle punten nagekeken die leiden tot het vaststellen van de waarde. Alle aspecten die worden meegenomen in de bepaling, zijn objectief en leiden bijgevolg tot een correcte prijs van je huis die kan gemotiveerd worden bij potentiële kopers.

Laat je makelaar het werk voor jou doen

Heb je een dringende reden om je huis te verkopen, vraag dan zeker en vast advies bij een makelaar. Een snelle verkoop aan een correcte prijs zal je de kans geven je verdere toekomstplannen uit te voeren zonder zorgen.

Bel direct

076-2600139