Werkwijze

U wilt uw huis direct verkopen, maar u heeft geen idee waar te beginnen? Uw huis zelf verkopen zonder de hulp van een makelaar lijkt een onmogelijke klus. Torenhoge kosten, onzekerheid en stress? Niets is minder waar, want snelhuisverkopen.nl heeft voor u de oplossing. Wij zijn al meer dan tien jaar actief in de vastgoedbranche en hebben onze werkwijze geperfectioneerd en vereenvoudigd tot maar drie stappen. Wanneer u met ons werkt nemen wij alles van u over. Zonder bijkomende kosten en zonder stress. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Dankzij onze eenvoudige werkwijze is uw huis direct verkopen zeker mogelijk bij ons. Onze werkwijze bestaat namelijk uit maar drie eenvoudige stappen en daarom staat u in zeer korte tijd bij de notaris om het netto afgesproken bedrag te ontvangen. Velen gingen u al voor en dat is niet zonder reden. Sinds 2004 is snelhuisverkopen al actief in de vastgoedbranche en in deze tijd hebben wij een zeer goede, betrouwbare naam opgebouwd. Daarnaast hebben wij een snelle en zeer eenvoudige procedure die u garandeert van succes en het beste bod op uw woning.

Snel huis verkopen en voor het beste bod

Snel huis verkopen? Soms is een snelle verkoop van uw woning noodzakelijk of wenselijk. Er zijn tal van redenen om uw woning van de hand te doen. U krijgt een baan verder weg van uw huidige woning, er is sprake van een scheiding, een erfenis, of u heeft uw droomwoning op het oog maar zit nog vast aan uw oude woning. 

Eén formulier

Vul het aanvraagformulier in, en wij nemen dan spoedig contact met u op.

Snelle beoordeling

Een Beëdigd taxateur en/of makelaar taxeert uw woning op waarde en beoordeelt of deze in aanmerking komt om direct gekocht te worden door ons. 

Snel aanbod

Gratis en snel een aanbod op uw woning. Wij brengen binnen 2 dagen na de taxatie van uw woning een reëel aanbod uit. 

Hoe gaan wij te werk en wat kunt u verwachten?

  • Er komt vrijblijvend en kosteloos een makelaar bij u langs die uw woning bezichtigt.
  • Wij doen binnen 2 werkdagen het beste bod op uw woning. In de regel ligt dit tussen de 75 en 85 procent van de waarde.
  • Als er een overeenstemming is over de prijs wordt er geheel in overleg een opleveringsdatum afgesproken.
  • Er wordt een voorlopig koopcontract opgesteld.
  • Op de opleveringsdatum volgt de daadwerkelijke overdracht bij een notaris en ontvangt u de koopsom netto in handen.
  • Transparant, eerlijk en alle kosten komen voor rekening van snelhuisverkopen!

Dus wilt u net als vele anderen voor u ook het beste bod ontvangen en uw huis direct verkopen? Vul dan nu het CONTACTFORMULIER in en wij nemen binnen één werkdag contact op met u.