Woning verkopen

Wilt u uw woning verkopen? Neem dan contact op met snelhuisverkopen.nl. Een woning verkopen is een grote stap die voor veel stress en onzekerheid kan zorgen. Zeker als de woning niet direct verkocht wordt. Wij zorgen ervoor dat dit u allemaal bespaard blijft. Snelhuisverkopen.nl is al sinds 2004 een betrouwbare partner die alles over de actuele huizenmarkt weet. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Verkopen is emotie

Een woning verkopen gaat altijd gepaard met emoties. U heeft met veel plezier in uw huis gewoond. En ook al verkoopt u de woning om ergens anders uw dromen na te jagen, u laat toch mooi herinneringen achter. Als u uw woning te koop zet, komen er kijkers die uw huis soms kritisch beoordelen. Daarnaast moet u er telkens weer voor zorgen dat uw woning er piekfijn uitziet. En dan steeds weer de spanning of ze een bod uit gaan brengen. Of de teleurstelling als dat bod niet is wat u ervan verwacht en dat u weer helemaal opnieuw moet beginnen.

Het kan ook anders

Maar wist u dat dit ook anders kan? U neemt contact op met ons en wij nemen u alles uit handen. Geen verkoopstress, geen massa’s mensen door uw dierbare woning en geen onzekerheid. Zodra onze makelaar of taxateur samen met u door de woning heeft gelopen, wordt er een taxatierapport opgemaakt en binnen twee werkdagen ontvangt u van ons dit rapport en een goed bod op uw woning.

Hoe werkt het?

Wij houden het graag eenvoudig voor u. Het enige wat u hoeft te doen is ons contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en nemen u gegevens door. Wilt u uw woning verkopen dan maken we meteen een afspraak en komt er een beëdigd makelaar of taxateur bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. U krijgt van ons altijd een reëel bod, het is aan u hoe daar mee om te gaan. Belangrijk om te weten is dat u dit verkoopbedrag netto in handen zal ontvangen. Dit houdt in dat wij alle kosten voor onze rekening nemen. U weet precies waar u aan toe bent. Geen onverwachte kosten, uw woning verkopen was nog nooit zo transparant en duidelijk! Als u akkoord gaat met het bod, wordt de opleverdatum samen met u afgesproken. De akte passeert bij de notaris en u ontvangt het afgesproken bedrag netto in handen. Wilt u hier meer informatie over? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend en kosteloos contact op met ons

Uw voordeel

Snelhuisverkopen.nl werkt voor u en in uw voordeel. Met ons in zee gaan betekend dat u en uw wensen centraal staan. Geen loze verkooppraatjes of vage overeenkomsten. Maar transparant handelen. Van het eerste contact tot de overdracht bij de notaris. Wanneer uw aanvraag in behandeling wordt genomen betekend dat;

  • Uw woning direct verkopen met 100% zekerheid
  • Bespaar duizenden euro’s aan courtage, makelaars-, advertentie- en notariskosten.
  • Geen bijkomende kosten. Wij nemen alle kosten op ons.
  • Een snelle en professionele verkoop
  • En niet geheel onbelangrijk, het beste bod op uw woning.

Wilt u ook graag uw woning verkopen? Professioneel, snel en voor het beste bod? Klik dan nu HIER om direct naar het contactformulier te gaan. Of klik onderaan de pagina op het telefoonnummer om direct te bellen.