Woning verkopen

Uw woning verkopen op een snelle en efficiënte manier? Zonder bijkomende kosten maar wel met een professioneel bedrijf? Dan heeft u ons gevonden.

Onze expertise, uw wensen

Een woning verkopen is een grote stap. Dat begrijpen wij. Daarom werkt u het liefst met een partij die u kunt vertrouwen, die doeltreffend werkt en die naar u luistert, toch? Sinds 2004 zijn wij al actief op de Nederlandse vastgoedmarkt en in alle windstreken. door de jaren heen hebben wij een betrouwbare en professionele reputatie opgebouwd. En niet zonder reden.

Kiezen voor snelhuisverkopen.nl als uw partner is kiezen voor kwaliteit, service en 100% zekerheid. Want bij ons bent u geen klant, maar een partner. Daarom luisteren wij naar uw wensen en krijgt u onze expertise op het gebied van vastgoed.

woning verkopen informatie

Snel en efficiënt uw woning verkopen

Wij hebben door de jaren heen onze werkwijze terug kunnen brengen tot maar drie eenvoudige stappen. Geen ellenlange formulieren, vage overeenkomsten of bedragen die naderhand nog betaald moeten worden. Wij werken snel, transparant en eerlijk. Meer weten? Klik hier.

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u uw woning wilt of moet verkopen. U bent uw baan kwijt en de kosten moeten omlaag, of er is sprake van een sterfgeval. Uiteraard zijn er ook positieve redenen waarom u uw woning wilt verkopen. U heeft uw droombaan gevonden in een ander deel van Nederland, u gaat emigreren of de huidige woning is te klein geworden.

Wat voor reden u ook heeft, uw woning verkopen is dankzij onze snelle en efficiënte werkwijze zo gedaan. Uw woning verkopen is in veel gevallen zelfs mogelijk binnen één week.

Notaris, opleverdatum en afhandeling

Wanneer u ons contactformulier invult wordt er binnen één werkdag contact opgenomen met u. Een gekwalificeerd makelaar of taxateur komt uw woning vrijblijvend en kosteloos taxeren. U krijgt vervolgens binnen twee werkdagen van ons een reëel bod. Gaat u akkoord dan is uw woning zo goed als verkocht. Uw huis opkopen is namelijk wat wij doen. Hierdoor kunnen wij snel en effectief te werk gaan.

Gezamenlijk spreken we vervolgens een opleverdatum af. Wij maken de administratie in orde, daar heeft u geen werk van. En op de opleverdatum krijgt u van ons het netto afgesproken verkoopbedrag. Zoals u ziet is uw woning verkopen met ons als partner geen ellenlang en onzeker proces. Maar helder, eerlijk en snel.

 

 

Woning verkopen informatie

Wilt u graag met een professioneel bedrijf in zee? Uw woning verkopen tegen een goed bod? Zonder bijkomende kosten? Neem dan nu contact op om te zien wat wij voor u kunnen doen.