Jan Campertstraat 2 M

5684 WV Best

Fraaie appartementencomplex aangeboden door snelhuisverkopen.nl

Op een fraaie locatie in een appartementencomplex gelegen aan de Jan Campertstraat bevindt zich dit keurig en eigentijdse maisonnette appartement op de derde- en vierde verdieping. De separate berging en de eigen parkeerplaats bevinden zich in de afgesloten kelder. U woont hier letterlijk op een steenworp afstand van het Wilhelminaplein, scholen en het centraal station, terwijl ook de diverse ontsluitingswegen goed en snel bereikbaar zijn. Het appartement is efficiënt ingedeeld en is voorzien van een eigentijdse afwerking. Het op de derde- en vierde verdieping gelegen appartement is zowel met de trap als met de lift bereikbaar.

Via de galerij op de derde verdieping bereiken we de voordeur van appartementsnummer 2M.
De indeling van het appartement: via een centrale hal krijgt u toegang tot de separate toiletruimte, de meterkast, een proviandkast, een ruime, lichte woonkamer en een open keuken met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de ruime woonkamer/loggia heeft u een schitterend uitzicht over het Wilhelminaplein en het gezellig winkelend publiek.

Op de vierde verdieping, bereikbaar met een vaste trap, treft u via een overloop de twee ruime slaapkamers, de geheel betegelde badkamer en de separate wasruimte aan. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een douchecabine, een ligbad, een zwevend toilet en een vaste wastafel. Al met al een bijzonder aantrekkelijk en uitstekend gelegen appartement in een gunstige prijsklasse, dat u beslist met eigen ogen gezien moet hebben!

1. Omschrijving object 

Complex 
Het appartementencomplex is gebouwd omstreeks 2002. Het betreffende appartement bevindt zich op de derde- en vierde verdieping. Verwarming geschiedt via radiatoren via een cv-combiketel (bouwjaar 2002, merk Agpo Econpact HR). Ook beschikt het appartement over een ventilatie-unit (merk Agpo HR Optifor). De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton en het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing in hardhouten ramen en kozijnen.

Algemene ruimtes 
U betreedt het appartementencomplex via een verzorgde centrale entree/hal met bellentableau en brievenbussen. Vanuit deze hal heeft u door middel van een trap en de liftinstallatie toegang tot de verschillende etages.

Nutsvoorzieningen 
Het appartement beschikt over een eigen meterkast, voorzien van 4 groepen en 2 aardlekschakelaars. Uiteraard is er ook een glasvezelnet aansluiting en een eigen gasmeter aanwezig. In het souterrain is een separate ruimte ingericht met alle watermeters van de verschillende appartementen.

Indeling: 

Derde verdieping: 

Door middel van de liftinstallatie of de trap bereiken we de derde verdieping van dit appartementencomplex. Eenmaal op de derde verdieping aangekomen zien we een galerij. Aan de galerij grenst de voordeur van het appartement gelegen aan Jan Campertstraat 2M te Best.

De voordeur verschaft ons toegang tot dit keurig afgewerkte maisonette appartement. De hal/entree biedt ons toegang tot de verschillende ruimtes, waaronder het separaat toilet, de gezellige, lichte woonkamer met ruime loggia (ca. 9 m²) en de complete open keuken. In de hal treffen we ook de garderobe en een praktische proviandkast aan. De afwerking bestaat uit een eiken houten vloer, structuurverf wanden en een spuitwerk plafond.

De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is ingericht met een zwevend toilet en fonteintje. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met spuitwerk.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is geplaatst in een hoekopstelling. De keuken beschikt over een moderne kunststof inrichting en aanrechtblad met een RVS spoelbak, alsmede een betegelde achterwand. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat, een combi-oven, een afzuigkap en niet te vergeten de vaatwasser! De verdere afwerking bestaat uit een eiken houten vloer en spuitwerk wanden en plafond.

De woonkamer is erg ruim en licht te noemen. De lichtinval wordt verkregen door middel van de grote raampartijen. Ook de woonkamer is voorzien van hetzelfde afwerkingsniveau als de keuken, namelijk een eiken houten vloer en spuitwerk wanden en plafond. Vanuit de woonkamer krijgt u toegang tot de ruime loggia (ca. 9 m²). Op dit inpandige balkon is het heerlijk toeven in de zomermaanden.

Vierde verdieping: 

Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een complete badkamer en een separate wasruimte, die u kunt bereiken via de overloop. De vloer is belegd met laminaat, de wanden zijn afgewerkt met structuurverf, het plafond is voorzien van spuitwerk.

Slaapkamer I bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en heeft de beschikking over een Velux dakraam. Dit raam zorgt voor de benodigde natuurlijke lichtinval. De slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, structuurverf wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer II bevindt zich ook aan de voorzijde van het appartement en is afgewerkt met een laminaatvloer, structuurverf wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer heeft de beschikking over een vaste kastenwand en een walk-in-closet. Drie Velux dakramen zorgen voor de benodigde natuurlijke lichtinval.

In de geheel betegelde badkamer heeft u de beschikking over een douchecabine met thermostaatkraan, een ligbad, een zwevend toilet en een vaste wastafel. Een radiator zorgt voor de benodigde warmte. De gehele ruimte is voorzien van een neutraal gekleurde tegel en het plafond is voorzien van spuitwerk.

In de wasruimte bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur alsmede de ventilatie-unit (merk Agrpo HR Optifor) en de opstelling van de cv-combiketel (bouwjaar omstreeks 2002, merk Agpo Econpact HR).

Souterrain
In het souterrain heeft u de beschikking over een eigen (fietsen)berging en een eigen parkeerplaats (achter de berging). Tevens treft u hier de centrale ruimtes ten behoeve van de watermeters aan.

2. Overige gegevens 

Ligging 
Het appartementencomplex is bijzonder fraai gelegen in de wijk “Wilhelminadorp” van de gemeente Best. Een prettige woonomgeving aan het Wilhelminaplein gelegen, de kerk en scholen op loopafstand van het appartement, terwijl ook de ontsluitingswegen richting Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch goed en snel bereikbaar zijn.

Vereniging van Eigenaars 
De maandelijkse eigen bijdrage ten behoeve van deze Vereniging van Eigenaars bedraagt momenteel circa € 187,41 per maand (exclusief glasbewassing).
De maandelijkse bijdrage bestaat uit o.a.:
- glasverzekering;
- schade- en rechtsbijstandverzekering;
- onderhoud van de liftinstallatie;
- gezamenlijk water-/elektragebruik gemeenschappelijke ruimtes;
- schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimtes;
- overige kosten;
- vergaderkosten VVE;
- reserveringen voor toekomstige onderhoud.

Bijzonderheden 
- de aanvaarding van dit appartement kan op korte termijn;
- inruil eigen woning is bespreekbaar;
- de vereniging betreft een actieve VVE;
- fraai instapklaar maisonnette appartement gelegen op de derde- en vierde verdieping met fraai uitzicht over het Wilhelminaplein;
- bezichtigingen uitsluitend op afspraak met de verkopende makelaar.

Impressie

5684-wv-best-complex-appartement
5684-wv-best-woonkamer 5684-wv-best-keuken 5684-wv-best-slaapkamer

Bel direct

076-2600139