Zelf huis verkopen

Zelf huis verkopen zonder een hoge rekening van de makelaar en notaris? Met snelhuisverkopen.nl als uw partner bent u daar van verzekerd. Door de jaren heen hebben wij al vele mensen geholpen een succesvolle verkoop te realiseren van hun woning. Geen rompslomp, vage overeenkomsten of rekeningen naderhand.

De verkoop van een woning is veelal een proces dat u zelf niet geheel kunt sturen. De makelaar en de markt nemen u de controle uit handen. Hierdoor weet u zelf niet hoeveel het gaat kosten of hoe lang het gaat duren voordat uw woning überhaupt verkocht is. Met onzekerheid, zorgen en stress als gevolg.

Stel nu eens dat u wél de regie houdt en exact weet waar u staat in elke stap van het proces. Dat u 100% zekerheid heeft over zowel het geld dat u ontvangt voor de woning, als het feit dat een verkoop gerealiseerd wordt. En dat zonder bijkomende kosten.

Zelf huis verkopen met 100% zekerheid

Snelhuisverkopen.nl is een gerenommeerde vastgoedonderneming met meer dan twaalf jaar ervaring in de markt. Wij zijn al sinds 2004 actief  op de Nederlandse huizenmarkt en dankzij die expertise en ervaring bent u verzekerd van de hoogst mogelijke service. Uw huis zelf verkopen is met onze eenvoudige werkwijze zo gedaan.

zelf huis verkopen - De informatie die u nodig heeft om zelf uw eigen huis te kunnen verkopen

Snelle en professionele werkwijze

Onze werkwijze bestaat uit maar drie eenvoudige stappen. Zo hoeft u niet ellenlange formulieren in te vullen en tijden te wachten op een reactie. Dit scheelt u tijd en zorgt ervoor dat de verkoop van uw huis sneller gerealiseerd wordt. Hoe wij werken?

Op onze contactpagina vult u het contactformulier in en klikt op aanvraag versturen. Binnen één werkdag nemen wij contact op met u om het aanvraagformulier met u door te nemen en eventuele gegevens aan te vullen. Als wij uw aanvraag in behandeling nemen maken wij ook meteen een afspraak met u om langs te komen.

Een gekwalificeerd makelaar of taxateur komt dan op afspraak geheel vrijblijvend en kosteloos uw woning taxeren en neemt de situatie met u door. Het taxatierapport wordt vervolgens uitgewerkt op kantoor en binnen twee werkdagen krijgt u van ons een reëel bod op uw woning. Wij kopen namelijk zelf uw woning op, waardoor u verzekerd bent van een snelle en professionele verkoop van uw woning. Wilt u meer weten over huis opkopen? Klik dan hier.

Zelf huis verkopen en zonder bijkomende kosten

Omdat wij zelf uw woning kopen bespaart u duizenden euro's. Want met ons heeft u geen kosten aan een makelaar, advertenties, courtage of een notaris. Wij nemen de gehele administratie op ons en tevens alle bijkomende kosten. Dat scheelt u een hoop tijd en stress, waardoor u zich weer kunt richten op zaken die voor u echt belangrijk zijn.

zelf huis verkopen infographic

De afhandeling

Inmiddels heeft u één van onze makelaars op bezoek gehad en is uw woning getaxeerd. Het rapport is uitgewerkt en u heeft van ons een bod ontvangen. Hoe gaat het nu verder?

Wanneer u akkoord gaat met ons bod maken wij alle overige administratie in orde, hier heeft u zelf geen werk van. Ook spreken we gezamenlijk een datum van overdracht af. De overdracht vindt plaats bij de notaris. Op de overdrachtsdatum krijgt u van ons bij de notaris het afgesproken netto bedrag in handen.

 

zelf huis verkopen - Er zijn vele mogelijkheden om zelf uw woning te kunnen verkopen, hier vindt u er meerderen.

Dus zelf huis verkopen maar wel met hulp van een professioneel team? Voor een goed bod en zonder bijkomende kosten? Neem dan nu contact op met ons door hier te klikken en direct naar het contactformulier te gaan.