Zelf je huis verkopen

Zelf je huis verkopen? Geen behoefte aan dure makelaars of de onzekerheid over de vraag of je huis überhaupt verkocht wordt? Liever het lot van je woning in eigen handen houden? Stel dat je nu heel gemakkelijk en snel je woning kan verkopen. Zonder tussenkomst van een makelaar. Aan de hand van een vrijblijvende, kosteloze en eerlijke taxatie. Jij bepaald dus alles zelf. Zo heb je 100% zekerheid en sta je niet voor rare verrassingen naderhand.

zelf je huis verkopen doe je met snelhuisverkopen als partner

Waarom snelhuisverkopen.nl

Omdat wij voor jou werken en jou centraal stellen. Omdat je bij ons geen bijkomende kosten hebt wanneer je voor ons kiest. En omdat we durven te zeggen dat wij het beste bod doen op jouw woning.

Wij meer dan 10 jaar ervaring in de vastgoedbranche hebben en door de jaren heen een zeer goede en betrouwbare naam hebben opgebouwd. Want jij wilt ook graag werken met een professionele en betrouwbare partij, toch?

We werken snel. Omdat wij zelf jouw huis opkopen kunnen we erg snel handelen. In veel gevallen is je woning al verkocht binnen één week tijd. Zo heb jij weer tijd voor andere dingen die er toe doen.

Zelf je huis verkopen en de voordelen daarvan

Wanneer je je huis te koop zet via een makelaar gaat dat veelal gepaard met hoge kosten. Daarnaast is het ook nog eens onzeker, omdat je vaak niet weet wanneer en of je huis verkocht wordt. Zo ben je al gauw duizenden euro's verder zonder een concrete verkoop.

Zelf je huis verkopen is in dat geval een stuk voordeliger. Zowel voor je bankrekening als je gemoedsrust. Kies je voor snelhuisverkopen.nl als je partner dan kies je ook meteen voor service van de bovenste plank. Want bij ons krijg je;

  • Direct 100% zekerheid
  • Het beste bod op je woning, echt waar
  • Je gegevens in betrouwbare handen
  • Niet nare verrassingen naderhand
  • Geen bijkomende kosten, wij nemen alle kosten op ons
  • Een goed gevoel naderhand

zelf je huis verkopen met een lach

Hoeveel krijg je voor je woning?

Ga je met een makelaar in zee om de verkoop van je woning te realiseren dan ben je al gauw duizenden euro's verder. Denk bijvoorbeeld aan courtage, makelaars-, advertentie- en notariskosten. Wat als je woning al maanden te koop staat, maar hij wordt niet verkocht? Ook deze kosten lopen door.

Wanneer wij je woning opkopen bieden we in de regel tussen de 75 en 85 procent van de waarde. Ondanks dat je je woning verkoopt voor een lager bod, kom je uiteindelijk financieel een stuk beter uit dan wanneer je het via een reguliere makelaar verkoopt. Daarnaast heb je ook nog de zekerheid dat je woning verkocht is. Geen doorlopende kosten, geen bijkomende kosten, niets.

Wat je wel krijgt is het netto afgesproken bedrag bij de notaris op de datum van overdracht. En dat goede gevoel naderhand.

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen doen? Of wil je liever binnen twee werkdagen al een goed bod ontvangen op je woning? Neem dan nu contact op met ons.