Zelf woning verkopen

Zelf woning verkopen? Wilt u liever zelf de regie in hand houden over de verkoop van uw woning? Maar ook de zekerheid hebben dat uw woning verkocht wordt? Lees dan gauw verder om te zien wat wij voor u kunnen doen.

Zelf woning verkopen met snelhuisverkopen.nl

U geeft liever uw geld uit aan andere zaken dan de verkoop van uw woning. Wij begrijpen dat. De verkoop van een huis gaat veelal gepaard met erg hoge kosten. Denk aan courtage, makelaars-, advertentie en notariskosten. Maar ook wanneer uw woning voor langere tijd te koop staat kost het geld.

Stel dat, u verkoopt zelf uw woning. Houdt de regie zelf in hand en weet precies waar u staat. Geen vage overeenkomsten of nabetalingen. Gewoon eerlijk en duidelijke handel. Klinkt onmogelijk? Niets is minder waar wanneer u kiest voor snelhuisverkopen.nl als partner. Meer weten over onze werkwijze? klik hier.

zelf woning verkopen maar met onze expertise en ervaring

 

Bespaar duizenden euro's

Zelf huis verkopen scheelt u duizenden euro's. Geen kosten voor de makelaar of notaris, geen advertentiekosten etc. Vaak is de verkoop via een makelaar naast duur ook onzeker. U weet niet of en wanneer uw huis verkocht wordt, maar u kunt wel blijven betalen.

Wat als u ook nog eens de expertise en service krijgt van snelhuisverkopen? Met meer dan 12 jaar ervaring in de vastgoedbranche heeft u een een team van professionals tot uw beschikking. Zo bespaart u duizenden euro's en weet u 100% zeker dat uw woning verkocht wordt.

zelf woning verkopen met onze expertise en ervaring

 

Hoeveel krijgt u voor uw woning

Kiest u voor ons in plaats van een makelaar dan heeft u zekerheid en weet u precies waar u staat. Wanneer wij uw aanvraag in behandeling nemen kunnen we snel schakelen. Binnen één werkdag nemen we contact op met u om een afspraak te maken. Een gekwalificeerd makelaar of taxateur komt bij u langs om vrijblijvend en kosteloos uw woning te taxeren. Vervolgens krijgt u binnen twee werkdagen daarop een reëel bod van ons. Want uw huis opkopen is wat wij vervolgens doen. In de regel betalen wij tussen de 75 en 85 procent van de waarde.

Meer dan het lijkt

Via een makelaar heeft u geen zekerheid. Niet over de verkoop noch over de kosten. Wanneer uw woning gedurende een lange tijd te koop staat via een makelaar bent u duizenden euro's kwijt. Maar heeft u nog altijd uw woning niet verkocht. Met zelf woning verkopen heeft u 100% zekerheid over de verkoop en prijs.

Daarnaast nemen wij alle bijkomende kosten voor onze rekening en heeft u zelf geen werk aan de verkoop. Zo weet u zeker dat uw huis verkocht is en mag u op de dag van overdracht bij de notaris het netto afgesproken bedrag ontvangen.

Dus ook zelf woning verkopen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vul gratis en vrijblijvend het contactformulier in en binnen één werkdag nemen wij contact op met u.